mucizem4423 Fey04 iki haftaaa mııııı 😂😂 yok ben 9. Günde kan vericem artık yeter daha da bekleyemem dkdkdk
mucizem4423 Fey04 yok orda kesin o kadar hissediyorum ki Allah ne verdiyse belirti bende var çünkü sjsjsjjs
CansuP- Fey04 ayyy inşallah benim 2.transferim inşallah sıkı sıkı tutunurda olur bayramda bayram sevinci yaşarım ❤️
Fey04 CansuP- ayyy inşallah kuzucumm güzel haberlerini alırız inşallah 😍❤️ bende bugün geldim aslında kese için ama sen muhtemelen transfer yerindesindir😍
mucizem4423 CansuP- amiiin canım benim inşallah hayırlı güzel gönlünüzce olan haberler alırız bekleme süresinden bildiriyiorım gün geçmiyor 🥹🫣
S-nur1 Fey04 Kuzum doktorum bana 2 hafta sonraya randevu verdi çok uzun 😂😒 heralde hem bebegı hem kalp atışını görmek ıcın o zamana 6+4 oluyorum duyulur mu
Fey04 Ayyy ben hala kaç haftalık olduğunu çözemedim yaaa doktor haftaya kalp atışında bakarız dedi 😂😂
S-nur1 S-nur1 Ha kalp atışı için erken değil mi ama kuzum duyulur mu ki inşallah duyulur çok heyecanlı ya bende nası iki hafta edecem bilmiyorum 😂
S-nur1 Fey04 İnsan da görmeyince tereddüt ediyor sen hala uzanıyor musun kuzum normal mi davranıyorsun doktor bişey dedi mi