mucizem4423 Fey04 Mayalime maşalllah kızlar çok sevindim takipleşip haberleşelim benim bugün transferin 3. Günü çok kasığım ağrıyor sağ taraf özellikle sizde böyle bi şey olmuş muydu
Mayalime mucizem4423 evet canım bende de olmuştu 25 İ transfer oldum 27 si kasıklarım ağrımaya başladı batma oldu ishal de olmuştu
Fey04 mucizem4423 ayyy iyi fikir😍😍benimde aynıydı hatta 1. Haftaya kadar devam etti ilk günki kadar şiddetli değildi ama vardı hadi hayırlı sonuçlar çıksın inşallah kuşum 😍😍
mucizem4423 Mayalime yaaa beni heyecanlandırdın bak şimdi Allah ım sen emeklerimizi en iyi görensin eli boş çevirmeyeceksin biliyorum elhamdülillah acı çekmek zevk verdi şuan Allah razı olsun iyi ki varsınız 🥰
Fey04 mucizem4423 yaaa kalbinii yiyim hep inan kuzum onun orda olduğuna inan sende iyi ki varsın canım🤍
mucizem4423 Fey04 ay hadi inşallah vallahi çok memnun oldum isimleriniz nedir ismen de dua edeyim Allah ın izniyle @Mayalime 🥰😘
mucizem4423 Mayalime Fey04 çok memnun oldum kızlar benim ki zaten yazıyor dualarda buluşalım inşallah Rabbim bizim gibi bekleyen herkesi hayırla sağlıkla kolaylıkla be güzelliklerle evladına kavuştursun amin 🤲🏻 gelişmelerden haberdar edin
Fey04 mucizem4423 amin kuzum Rabbim mucizelerimizi kucağımıza aldığımız günleride göstersiin inşallah 😍😍
Sema7 Merhaba kızlar bende 24 şubatta transfer olmuştum t martta pozitif haberini aldık çok şükür aranızda yeniyim🥰🥹 Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah
mucizem4423 Sema7 canımmmk hayırlı uğurlu olsun çok şükür rabbşme darısı başıma inşallah çok sevindim sağlıkla ilerler gebeliğin güzel sonuçlar alırsın inşallah sen bu süreçte neler yapmıştın benim 4. Günü transferimin
Sema7 Fey04 9.gün 64.7 11.gün 110 13.gün 310 ile devam etti sizin nasıldı sanırım sizin artışlar daha hızlı olmuş