mucizem4423 Mayalime ya ben günde 4 kere fitil iki kere clexane bir kere progestan iğne daha da farklı farklı haplar acaba ne kadar devam edecek bunlar fitili koyarken çok zorlamıyorum progestan iğne inanılmaz can yakıyor
Mayalime mucizem4423 estrofemi kalp atışı duyulduktan sonra bırakacaz dedi fitili de ya 8 ya 12. Haftaya kadar dedi. bence kişiden kişiye değişiyor olabilir daha erkende bırakabilme ihtimalin var. Hepsi bebeğimizi korumak için böyle düşünüp motive olmamız gerekiyor 🌸
Gulbahcesi_ mucizem4423 benımde fitil günde 3 iğne bır kere duphaston hap 2 kere bırde ecopirin folık asıt olarak da mom vital acaba bu iğne fitil ne zaman bırakırız
Fey04 Mayalime içini ferah tut kuzu ben evde yemek bulaşık yapıyorum hatta bu işleri yaparken sen aklıma geldin gerçi kıza diyorum bende iş yapıyorum diye ama dinlene dinlene yapıyorum sende öyle yap kuzum yormadan dinlen şimdi güzelce 😍
Mayalime Fey04 😂😂 değil mi onlar gelse de gelmese de iftarı hazırlıycam zaten. Ama işte biraz telaş işin içine girince bi korktum yaaa ☺️
Mayalime Fey04 ben cuma günü gittim değerim 200 dü. Bugün tekrar vericem bakalım hayırlısı inşallah yükselmiştir 🥰🥰🌸
Fey04 Mayalime canım bi de kendine yaptığınla misafire yaptığın bir olmuyo telaş oluyo sen en iyisi şu riskli süreci geçirene kadar kimseyi davet etme kuzum bol bol dinlen😘😘
Mayalime Fey04 amin inşallah canım maşallah senin ki güzel yükselmiş bende cuma vermiştim 196 çıkmıştı seninki ikiz olabilir mi 🥹😂
mucizem4423 Fey04 Mayalime kızlar siz benim umudum oluyorsunuz inşallah sağlıklı ilerler gebelikleriniz ve sağ Salim kucağınıza alırsınız alırız 🥰 amin 🤲🏻