mucizem4423 Allah razı olsun kuzum Rabbim senide herkeside sevindirsin şu mübarek günde emeklerimizi boşa çıkarmasın 😍 yormamaya çalış yediklerine dikkat et ben sabahları iki yumurta yarım avokado bir havuç zeytin peynir ceviz kabak çekirdeği incir olarak böyle bi tabak yapıyodum ilaç saatlerine göre kullan ben mesele günde iki kullanıyorum fitil ve estrofemi sabah 11 akşam 11e alarm kurup her gün aynı saatte aldım iğneleride saat 1 olarak ayarladım bana doktor iki farklı iğne vermişti biri zaten 3 günde bir olduğu için onun saati çok önemli olmuyo ama yinede çok sarkıtmıyorum onuda 3de vuruyorum ekstra bişey yapmadım ilk gün çok yorgundum sabah erken gittiğimiz için bir gecesinde heycandan uyuyamadım diye transfer günü baya uyudum ertesi günde evde yavaş yavaş yürüdüm yorulmadan böyle bi balkondan baktım geri yattım iş yapmadım bi 4. Günden itibaren eşim bulaşık makinesini boşaltırken bende bardak falan dizdim o yıkada ben makineye yerleştirdim oturduğum yerde dediğim gibi ekstra bişey yapmadım 🤭