Minerva94 Fey04 ayyy süper çok sevindim 🥹 ikisininde tutup tutmadığını ne zaman öğreneceğiz. Kesede mi? Ve ağrın var mı? Benim transferden beri kasık ağrım var. Hatta dün adet olacağım sandım.
Mayalime Fey04 hadi hayırlı olsun canım gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥹🌸
Esmezgulcin93 Fey04 bişey demedi 5 negatif dedi doktorda şaşırdı bu sonucu beklemiyodum dedi herşey çok güzeldi dedi
Fey04 Minerva94 benimde aynıydı canım biraz daha azaldı kuzum adet zamanım geçti ya ondan olduğunu düşünüyorum😂
Fey04 Minerva94 şuan değer yüksekliğine göre tuttu canım kese 1.500de görürsek sonrasında kalp atışı için bekliycez
Esmezgulcin93 Fey04 okudum kuzum vericem 5 sınırmış zaten hep testi tekrarlayın dio ebelere de sorduk onlarda öyle dedi
353533 Merhaba güzel anneler bende tüp bebekle hamileyim henüz çok yeni neler yaşadınız belirtileriniz neler
Mayalime 353533 bende yeni öğrendim. Bel ağrısı ayakta çok durunca bacaklarım ağrıyor sırtım ağrıyor kasıklarda batma oluyor
Fey04 353533 benim transferim ertesi gününden itibaren inanılmaz bir kasık ağrısı ve halsizlik vardı ayaklarımın canı yoktu resmen sonra birinci haftada pozitifi öğrendim çok şükür şuanda 378e yükseldi 🙏🏻❤️
Minerva94 Kızlar oruç tutuyor musunuz? Transfer günü sıkıntı yok tutabilirsin dedi. Pozitiften sonra tekrar sormayı unuttum.
Fey04 Minerva94 valla kuzum ilaçların düzeni nasıl bilmiyorumda ben tutmadım ilaçlarım gün içinde yapılması gereken fitil iğneler var diye ama çoğu doktor önermiyo
Fey04 Mayalime benim geçen haftaki perşembe günü öyleydim aynı belirtiler sadece sırt ağrısı yoktu onun dışında birebir hepsi 2 gündür inanılmaz mide yanmam var