GulsenUlu Dileminiz internette tablosu var tam net hatirlamiyorum ama, mesela 1 kadeh sarap 2-3 saatte temizleniyor. “Drinking alcohol while breastfeeding” diye aratinca cikiyor.
eceeelmn Dileminiz valla ben de bunu düşünüyorum 😂 ama herhalde emzirme aralıkları 4saate falan çıkınca alırım bı kaç kadeh bişi. çoğu yerde 2-3saate alabilirsiniz yaziyordu
TugceOrak aycinelizsmom evet bana da doktorum bir kadeh şarap için izin vermişti onu da yılbaşı akşamı saat 7den gece 12ye kadar gıdım gıdım içerek kullandım 😀😀
TugceOrak aycinelizsmom ben de normalde sevmem şarap tercih etmem, ama o yoklukta nasıl güzeldi biliyo musun 😀😀
aycinelizsmom TugceOrak ay doğrudur valla 🤣 şimdi de emziriyorum gideyim de çocuğumun hakkına girip bilinçsizce alkol kullanayım 🥹🤣🤣
aycinelizsmom TugceOrak 1kwösöös başlarlar birazdan zaten 🤣 alkol için de emzirmemezlik yapmazsın herhalde 🤣🤣🤣
psymom Kızlar pardon da sizene ya🤣 cevabını biliyorsanız yardımcı olun bilmiyorsanız da bi şey yazmayın herkesin görüşü kendine, ayrıca benim de merak ettiğim bir soruydu hdhdhd