Ayshababy Dileminiz emziren anne alkol alamaz diye biliyorum alkol içinde heralde emzirmemezlik yapmazsınız inşallah
Girlmama Dileminiz hatırlamıyorum ama 12 saat bekle sen önceden sağıp dolaba koyarsın 4 gün bekleyebiliyor o süt zaten dolapta o gün o şekilde verirsin sonra emzirmeye devam edersin garanti olsun en azından
Morrinah Dileminiz ağzı olan konuşmuş ya gerçekten cehalet kokuyor hiç araştırıp bakmazlarmı merak ediyorum belli bir saati var canım ya önceden sağıp koyarsın yada saate uyarsın bolca su içip hızlıca vücudundan da atmış olursun
nar_25 saçma sapan iki yorum. Önce doğurda alkolü sonra düşünmüşmüş size soracaktı? zaten hamileyken içicem diyen yok. Cevabını bilmiyorsanız günah boyutu sizi ilgilendirmez
Ayshababy nar_25 pardonda cevapladım kısmı gormuşunuzdur heralde yargılamak yada günahı onun boynuna banane sadece doğuran anne alkol alamaz dedim dolapta saklarsa falan içsin
Dileminiz Girlmama evet aşkım zaten bebeğimi riske atacak aç bırakacak bir harekette bulunmam o minik karnını doyurmaktan zevk alacağım ama özledim eşimle bir kaç kadeh içmeyi🥰😂
Dvnv Yani galiba alkol aldıktan sonra belli bir saat emzirme yasağı vardı ona bakabilirsin ama sağarsın önden biraz 👍
ppmerlina Kadın belki eşiyle aylar sonra ilk defa özel zaman geçirmek istedi belki iki kadeh bişey içmek istediler yargılamak size mi düşer bağnazlar… Canım ben anne değilim hiçbir fikrim yok ama ben senin yerinde olsam emzirdiğim için riske atmazdım her ne kadar sağsan bile o günü kurtarırsın ama elbet 1-2 gün daha yeni sütünde kalır diye düşünüyorum
monica50 bunu ben de düşünüyorum 24. haftadayım doğumdan sonra süt sağıp stok yaparım 1 günlük diye düşünüyorum. içtikten sonra bir gün stoktan veririm muhtemelen
gunesveguney Dileminiz ay maalesef bu platform bu soruyu kaldıramaz saçma sapan yorumlar gelecek şimdi hazır ol 😅 Emzirirken alkol alınması doğru değil emzirmeye devam etmek için sütün alkolden temizlenmesi gerekir. Alkolün arınması 4 saati bulabiliyor sonrasında sütü sağıp bebeğe içirmeden döküyorum bir sonraki sütü içiriyorum yorumu okumuştum kullananlar bu şekilde ilerliyor sanırım.
aycinelizsmom Dileminiz kız bu kitleye bu soru sorulur mu 🤣🤣🤣 doktoruna sor o en doğrusunu söyler, kaldı ki benim doktorum hamileyken 1 kadeh kırmızı şarap içebilirsin bile demişti. Herkes diyanet çalışanı, sağlıkçı, ordinaryus maşallah
TugceOrak aycinelizsmom evet bana da doktorum bir kadeh şarap için izin vermişti onu da yılbaşı akşamı saat 7den gece 12ye kadar gıdım gıdım içerek kullandım 😀😀
Merloza Dileminiz 4 saat sonra vücut atıyormuş alkolü. Emzirdikten sonra içersiniz, sağılmış sütünüzü verirsiniz acıktığında da birşey olmaz.