pandamini Melisafurkann canım bunları çatlamadan ne kadar süre sonra yaptın? Bir de çok sevindimm tebrik ederim 🤍 Allahım sağlıkla sıhhatle kolaylıklar güzellikler içerisinde miniğini kucağına almayı nasip etsin 💖💖
Melisafurkann pandamini aminnn rabbim sanada en yakın zamanda nasip etsin inşallah bebeğim ❤️ aşkım benim sayfama gir bak kızları etiketledim gün gün yaptım attım
pandamini Cimcime30 son 6 ovulasyon testim kaldı 😆 ovulasyonlar bitene kadar yaparım koyulaşırsa da 28 inde gebelik testi artık 🌸 çatlamadan sonra 13 gün geçmiş oluyor varsa çıkar heralde erken gebelik testinde 🐣🐣
Sevgiiss Cimcime30 ovülasyon olabilir dedim pembe kanama ama değilse yerleşme olabilir belki canım hadi inşallah 😍
Leylabngll Esra_Elisa8 yumurtlamadan kaç gün sonrs yerleşme kanaması oldu ve kaç gün sürdü pembemsı renk mıydı kahverengi mıydı
Esra_Elisa8 Leylabngll hiç takip etmedim ben ilk gebeligimde 5 haftalıken öğrendim 2 ci ise 7 haftalıken kahverengide oluyordu
pandamini Cimcime30 valla dimi sanki benziyo koyuluklarımız heveslendim ben çoktan 🥹🥹 inşallah hepimiz alırız bu hafta güzel haberi yaa ne zaman gebelik yapacaksın canım