Leylabngll Cimcime30 yok canm bende öyle bırsey olmadı bende süt beyazı akıntı yoğun bir şekilde oldu yumurtlamadan 4 5 gün sonra sendekı yerleşme de olabılır insaAllahda oyledır çok uzun surmedıgı ve ağrı olmadığı sürece yerleşme olabılır ❤️🤲
Cimcime30 ayalltsc yumurtlamadan besıncı gun bıttı altıya gectım pembe akıntı gelıyor sence neden Olabılır ılk defa başıma geldı
ayalltsc Cimcime30 bikerelik mi geldi devam mı ediyor ? bi seferlik ise yumurtlama akıntısıdır bir kere banada oldu kanlı akıntı geldi doktora sormuştum yumurta akıntısı demişti
Cimcime30 ayalltsc takıp edecem bakalım ya yerleşme ıse hıc yaşamadım baya akışkan üç dırt gecedır gece süt beyazı akıntım oldu bugün böyle oldu
ayalltsc Cimcime30 yerleşme akıntısı olması çok güzel bi haber kısmen hamilesin o zaman 🥹🙏🏼 ben hala beklemedeyim olmadım heran olacak gibiyim yarında olmazsam kan vericem yarın
Cimcime30 ayalltsc aşkım ılk defa başıma böyle bısey geldi sekız aydır hıc böyle bısey gormedım ınankı ınsallah yerlesmedır yarın kan ver ya ogrenelım hep beraber 🥰
Cimcime30 ayalltsc kuzum kesıldı sabaha kadar ama 4 e kadar sürdü ağrım yok ama aşırı gaz vardı çok kötüydüm dedımkı heralde regl oluyorum bütün kötü şeyleri dusundum