Be aynı sorunu yaşadım ağrım hiç bitmedi, aynı sizin gibi kürtajdan sonra hiç kanamada yaşamadım kontrole gittiğimde içerde pıhtı kaldığını söylediler sonra o dedikleri düşük yaptıran kasılma başlatan ilaçtan bana 4 doz verildi doktor elden verdi eczaneden vs almadım hastanede servisten verdi. 4 doz aldım 3 hün geçmesine rağme yine kanamam başlamadı lekelenme bile olmadı sadece o ilacın sancısını ağrısını çektim. Doğurmadım ama doğum sancısı çektim diyebilirim. Sonrasında yine kanamam olmayınca mecburen ikinci kürtajı oldum artık. Çünkü içerde kalan pıhtı enfeksiyon yapıp birdahaki gebeliğe engel oluyormuş. İkinciden sonra da 4 farklı antibiyotiği aynı anda kullanmak zorunda kaldım zaten pıhtı içerde bir hafta bekledği için şimdiye çoktan enfeksiyon yapmıştır demişti doktor. İkinci kürtajı olduktan sonra ağrılarım vs tamamen geçti inanılmaz rahatladım yani iyiki olmuşum ama benim doktorum çok iyiydi özellikle çok araştırıp gitmiştim sonuçta her kürtaj rahime bir işlem ve zarar verme ihtimali var bu yüzden doktoru ve hastaneyi çok iyi seçmek lazım rahimin zarar görmemesi için. İkinci kürtajdan 2 ay sonra da tekrar gebe kaldım elhamdülillah şimdilik her şey yolunda 11+1 olduk bile 🙏🏻🙏🏻