Tazeanne74 xAnneyiMx Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün ömrü uzun bahtı güzel olsun inşallah 🤲 sezaryen doğum olacağı için 21 gün sonra bizim kızımız da kucağımizda olacak inşallah 😘💜
bereninannesi__ xAnneyiMx off çok duygulandım . Hoş gelmiş minik kız. Hayırlı evlat olsun inşallah. Bizim de 4 ayımız var kavuşmaya. Heyecanla bekliyoruz 💕
mrvozdkao Çeni yeriimmm ❤️ Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin annene babana.. Uzuuunn güzel ömrün olsun inşallah kuzuumm… Bize dua et bizim de kolay dogumumuz olsuunn 🥹
S3lin8767 tazecikanne_ evet muhtemelen cogu dogumda uygulaniyor ama uyusukluktan ve sancidan hissetmiyorsunuz.
tomrisinaannesi Serap09 ay gerçekten mi bende sezaryen oldum bir kere bile alttan muayene olmadan hemde sondayı bile taktırmadım uyuşma sonrası takmışlar
Serap09 tomrisinaannesi gerçekten canım bunu yapan doktorun asistan öğrencisi üniversite hastanesi özel dogumhanede sonda uyustuktansonra takıldı onu hiç hissetmedim spinalde uyusmadim hoca genel anesteziye çevirdi
S3lin8767 tazecikanne_ valla o sanciyla yanlis anlamadiysam bende evet icinde oluyor eli degil ama iki parmagiyla kafasina yon veriyor gibi geldi bana