Herkese merhaba sevgili teyzoslar ben Duru. 14 Şubat sevgililer gününde annem ve babama en güzel hediyeyi ben vermek istediğim için 36. haftada doğmayı tercih ettim 🤭
Bir gece önce annemi asla uyutmadim, değişik değişik rüyalar görmüştü,midesini de bulandirmistim birazcikk. Sabah kalktığında nişan geldiğini gördü annisim. Aslında cok da emin olamadi çünkü abimde nişanı cok bariz belliydi ama bende cok açık renkliydi. Annem sakinliğini korudu gitti ve biraz kahvaltı etti. Daha sonra ya gerçekten nisansa dedi ve doktoru aradık doktor ablamiz da hemen gelmemizi istedi. Annemin sancisi yoktu
Hemen babiskoyu aradık ve telas etmemesini soyleyip eve çağırdık. Doktor ablaya gittiğimizde annemin 3 cm açıklığı olduğunu ve sancısı olduğunu soyleyip hazirlanmak icin bizi eve yolladilarrr. Ben 36 haftalık olduğum icin sanırım annem biraz endiselendi eli ayağı titredi ama sonra sakinleştik. Eve gidip banyo yapti annem cantalar hazırdı zaten. Babam da eşyalarını ayarlayip hastaneye doğru yola koyulduk. Annemi gorecegim için cok heyecanliydimmm kipir kipir olmustum✨
Hastaneye yattiktan sonra annemin sancilar nst de cikiyordu ama annem hissetmiyordu sancıyi. Ama açıklığı çok güzel ilerliyordu. Doktor ablacim da birazcik suni sanci verelim ki acikliga uygun doğum gerceklessin dedi. Annem suni sanciyi ilk defa aliyordu abimde suni sanci olmadan doğum yapmıştı. Suni sanci biraz zorladi annemi yapamayacagini düşündü babamin ellerini sıkmaktan adamin ellerini morartmis biliyomusunuzzz 🤭🤭🤭
Annem nefesini dogru kullanarak beni de kendini de yormadan sanciyi cok güzel karşıladı ve tam açıklık sağlandı. Artık catala gidebilirdik cok az kalmıştı. Kalbim gum gum atiyordum biraz sonra annemin kollarinda olacaktım. Catala cikip bes dakikalik bir ıkınma sonucu dunyaya gözlerimi açtım 🩷🌸✨
Ve 14 Şubat sevgililer gününde annem ve babama en güzel hediyeyi yaaaaniiii kendimi getirttim hemde 36 haftalık hahayyyy💃🏻
(Ama napiyim yani bir ay daha sabredecek gücüm yoktu benim de cok sıkıldım icerde yani) Umarım sizler de karninizdaki tatli bebekleri en guzel sekilde kucaginiza alirsiniz tatlı teyzelerim. Hic bi seyden korkmayin kucaginiza bizim gibi dunya harikasi evlatlarinizi alinca bütün acınız ✨PUFFF✨ olup gidiyor💅🏻 sizi öpüyoreeeeee🎠