Krdeln Seyma8 üçdür regl oldum sanıp lavaboya gidiyorum ped takmak için ama sadece akıntı oluyor regl olucak gibi ara ara sancım geliyor çok halsizim belim falan kopuyor evde iş yaparken normalde bir saatte yaptığım işi tüm güne böle böle yapıyorum sürekli uzanma uyuma isteğim var
GEBES3 Krdeln aynı gün bende olmadım 20 sende beta verdim 0.3 çıktı yani negatif adaçayı içeyim diyorum emin de olamıyorum tekrar yükselir ni sanmıyorum ama buraya bakınca da her şey mümkün kararsızım
Cela Seyma8 hayır üç gün gecikme de , yani testde de olmadı, bende regl, sadece korkumdan spora filan gitmedim, ya bebekse diye , tutunuyorsa filan diye 😁
Cela Seyma8 belki de o tarihte ay tutulması, yıldız kayması gibi mistik şeyler olmuş, adet olamıyoruz🫢😁
Seyma8 Cela kız olsun allahtan ümit kesilmez older ve olur yani ben umutluyum her adet gecikmesi bir şüphe demektir umut demektir 🥰
Cela Seyma8 inşallah, canım benim . Hep pozitifim ama bir az bu konuda moralim düştü, ilk hamilelikte bir gün sonra testin kıpkırmızı oldu. Ama bu sefer bir az enfeksiyon şüphesi var artık bende
Seyma8 Cela evet enfeksiyonun varsa geciktirebilir ama ben çok yoğun enfeksiyon yaşadığım ay bile gecikmemiştim ona çok bağlama
Gamz01 Cela bi hafta 10 gün kadar sürdü şuan da bazen ara ara giriyor sancı belirtilerinizi okudum aynı bende öyleyim muhtemelen sizde hamilesiniz
Krdeln GEBES3 geçen ay arkadaşımında testi dört gün gecikmede negatif çıkmıştı hatta alkol falanda aldı negatif olunca 10. Gün evde yaptığı testte pozitif gördü geç döllenme demiş doktor bende reg olunca gibi hissediyorum ama geç döllenme mi acaba diye düşünüp içemiyorum ada çayı ben
GEBES3 Krdeln aaaa gerçekten mi arkadaşınız kan Testi vermiş miydi oda mı negatifti ? Bende bekleyeceğim riske atıp içemem şimdi rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah bu geçikmeler bebişle mucizelenir