Seyma8 Kızlar adetim 3 gün gecikti yaklaşık 10 gündür belirtilerim var 3 gündür test yapıyorum hepsi negatif ama bel ağrımdan ölücem aşırı gazım var be sürekli idrara çıkıyorum eğilip kalkarken ağrı vuruyor belim zaten koptu kopucak yani anlamadım neden teste çıkmıyor ne zaman pozitife döner benim gibi olanlar varmı pozitif görüp hamilelik yaşayanlar ?
kumsal__ Seyma8 kendini bu kadar gereksiz strese sokacagina kan versene canım niye ugrastiriyorsunki kendini
Krdeln Seyma8 benimde üç gün gecikmen var şuan ama testler negatif inşallah geç döllenmedir bekliyorum bir kaç gün sonra tekrarlıcam test
Seyma8 kumsal__ daha önce erkenden anladım hamile olduğumu kan testi verdim hamile çıktım ama çok erken öğrendiğim için iki günde bir kan istedi doktor ve delik deşik oldum sonrasında ise yavaş yükseldiği için sağlıksız gebelik olduğundan düşükle sonuçlandı ve bende yine aynısı olur diye gitmek istemiyorum açıkçası hastaneye doktor Altan muane istemediğim halde yaptı ve canımı çok yaktı ondan sonra düşük yaşadım yani beni korkuttular
kumsal__ Seyma8 olsun canım yine kan ver kendini bide bunun için strese sokma ilkki düşük oldu diye buda öyle olcak değilki canım inşallah sağlıklı gebeliğin vardır ♥️
Seyma8 Gamz01 tabi ağrım geçmiyor ki azıcık geçse sonra geri geliyor geceleri bile rahatsız ediyor beni o ağrı ha oldum sanıyorum bakıyorum yok birde ben adet olcagım zaman önceden kan kokusu alırım birde içim parçalanıyor gibi hissederim ama suan onlar yok ve düzenli 28 günde bir olurum hiç şaşmazdı
Gamz01 Seyma8 ben dün öğrendim pozitif çıktı benim en büyük şüphem kasık ağrılarımdı bunun sebebide bebeğin rahme tutunması bence tekrardan test yap bakalım inşallah pozitiftir
Seyma8 Gamz01 sen kaç gün sonra öğrendin nasıl oldu ? Benim Ocak 22 adet günümdü o günden beri işte olmadım senin bat kaçtı
Cela Gamz01 ne kadar süre yaşandı batmalar , bende yumurtlamadan sonra bir kaç gün içinde başladı ve hala batıyor
Gamz01 Seyma8 valla ben kasık ağrılarından şüphe ettiğim için gecikmeyi beklemedeb test yaptırdım en son 19 ocakta regl olmuştum
Seyma8 kumsal__ pazartesi gidicem bende olmazsam eğer bakalım net bi sonuç lazım gerçekten teşekkür ederim inşallah hamileyimdir 🥰💕
Seyma8 Cela aynı bendede öyle senin bat 18 miş senin idrar testi yaparsan çıkabilir ama suan 7 gün gecikmen var gibi duruyor doğru mu
Gamz01 Cela bi hafta 10 gün kadar sürdü şuan da bazen ara ara giriyor sancı belirtilerinizi okudum aynı bende öyleyim muhtemelen sizde hamilesiniz
Cela Seyma8 hayır üç gün gecikme de , yani testde de olmadı, bende regl, sadece korkumdan spora filan gitmedim, ya bebekse diye , tutunuyorsa filan diye 😁
Krdeln Seyma8 üçdür regl oldum sanıp lavaboya gidiyorum ped takmak için ama sadece akıntı oluyor regl olucak gibi ara ara sancım geliyor çok halsizim belim falan kopuyor evde iş yaparken normalde bir saatte yaptığım işi tüm güne böle böle yapıyorum sürekli uzanma uyuma isteğim var