biranne_birbebek Anneoluyorumm00 ayy ben bu akımları yapmayı çok seviyorum 😅 canım eşim sevgili olduğumuzdan beri uğraşıyor bunlarla🙊 bunu da yapmıştım geçenlerde😄
gezginanne_ crazyymom doğursaydın da kurtuldaydık dediği yerde kahkaha attım ya😂bence çok samimi eşiniz,Allah mutluluğunuzu daim etsin
crazyymom gezginanne_ hahah evet genelde ikimizde oyleymisiz yani çevremiz hep eğlenceli olduğumuzu söyler 🤣🤣 teşekkür ederim 🌸🤍
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom 😂😂 benim hissetmem tam düzenli değil bakalım 20 sen sonra olur Allah’ın izniyle 😍
Talentedmom Anneoluyorumm00 eşim yurtdışında denizci telefon pek çekmiyor çekince de görüntülü arıyor zor yani yapsam saçmalama der hemen arar zaten 😀
Anneoluyorumm00 DENIZ_55 ayy iyi yapmişsınız doğuma yakın sende ağırlaşırsın , hayırlısı olsun kuzum 🥰 sağlıkla kavuşun bebeginize 💕
Anneoluyorumm00 Bir_prenses üzüldüm canım ya 🥹 bizimkide öyleydi biraz duzeldi çok şükür inşallah sizinde öyle olur . Çocuklardan sonra galiba daha çok değişiyorlar
Anneoluyorumm00 Bebisiminannesii bende şaşırdım aramasını bekliyordum , dedi musait değilmişim 😂😂 sizdende bekliyorum