ArasMom__ Anneoluyorumm00 eşimin sıkıcı cevapları. “ Bir ömür sevsemde yetmez seni sevmeye “ pek alışık değil bu cümleleri kurmama😅😅 inanmayıp beni mi demesi 🤣❤️
staRmama ArasMom__ hahah hem kes diyor hem rica ediyor 😂 yarın olsa da bende yapsam eşime ya çok komik şeyler çıkıyor 🤣
ArasMom__ staRmama eşim bana çok bağlı ödü kopuyor tartışıp onunla konuşmayı keserim diye uzakta olduğu için 😅😅 allahına ne var diyor. Biraz daha uzatsam kötü olacaktı
Bir_prenses Anneoluyorumm00 Ne güzel eşiniz sizinle mesajlasiyor bizimki gündüz değil mesaj aramıyor bile😔 Ve bunu dediğim zmnda arayıp ne diyecem diyor maalesef
Anneoluyorumm00 Bir_prenses üzüldüm canım ya 🥹 bizimkide öyleydi biraz duzeldi çok şükür inşallah sizinde öyle olur . Çocuklardan sonra galiba daha çok değişiyorlar
5134 Anneoluyorumm00 Ayy benim böyle şaka yapma fikri bile karnımı ağrıtıyor hiç kendimi riske atamam 😂😂😂😂Ters cevap verir sonra bi hafta ağlarım çok hassas dönemdeyim ağlamalı zırlamalı😂😂
Bebisiminannesii Anneoluyorumm00 bizim akim.bukadar uzamaz 😀😀 masallah eşin sabirla cvp vermis guzel guzel
Anneoluyorumm00 Bebisiminannesii bende şaşırdım aramasını bekliyordum , dedi musait değilmişim 😂😂 sizdende bekliyorum
Bebisiminannesii ArasMom__ 😀😀 güldürdünüz beni komik olmuş, esinin çapları cok gerçekçi yarin bende eşime yapıyım bari😀