crazyymom Anneoluyorumm00 Ay moralim bozuldu milletin kocası ne güzel şeyler yazıyor birde benim öküze bakın
Balbebek012 Anneoluyorumm00 bu aralar sana bir haller oldu desem aşkım ne oldu canını sıkan bir şey mi var benim her şeyim senle çocuklarım bak triplere girme der konu kapanır 😆
DENIZ_55 Anneoluyorumm00 benimki mesajlaşmayı pek sevmez yapmaya kalksam sacmalama gene ne oldu sana git uyu sonra konuşuruz der😂😂
Anneoluyorumm00 DENIZ_55 amaç eglenmek happykıdsta da vardı bu tarz şeyler 😂 dene bence çok eğlenceli oluyor
Htccndn Anneoluyorumm00 Yemin ederim ben bunu eşime yapsam sinirden dört köşe olur direk arar akımıda direk kestirip atar 😂
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom şükür bacım iyiyim bende bu ara akşamları hissediyorum kasıktan tekme galiba 😂
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi Benimkide öyle aşkım sırt üstü uzandığımda bide bişeyler yediğimde oynuyor benimki o da işini biliyor😂😂
Anneoluyorumm00 crazyymom hahaha seninkinde çok eğlendim çok iyi olmuş 😂 hayır canım öyle düşünme beli ki cok eglenceli birisi burdan oraya vardım 🥰
crazyymom Anneoluyorumm00 ay bilmiyorum ben romantik bsyler bekliyodum moralim bozuldu trip attım şimdi onla uğraşıyor 😁😁
turangulu Anneoluyorumm00 karım deliydin iyice delirdin sen der 😂😂😂😂😂ama deniycem sjsjjsjsjs merak ettim
ShutUp Anneoluyorumm00 Ay bende yapmak isterdim ama muhtemelen ciddiye alıp trip atar ve kafayı yedin iyice der 🥲