deletedmom43191 Anneoluyorumm00 😅😅 ben yazsam görüldü yapar cevap.gelmez 😅😅😅 karaladigin yerde ne yazıyor çok merak ettim 🤪🤪🤪
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi ben onayladım aşkım 😂3 nokta varya ordan onayla beklet var hallettim😘
Hilalcanim Anneoluyorumm00 valla askm bende bisey yok sende varsa söyle ayrılık falan hayirdir diyo ahahajsjs
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi aşkım😘😘iyiyiz kuzum çok şükür tekmeliyor bu ara bol bol🥹sen nasılsın bebeğim 🫶
Ftmnnr Anneoluyorumm00 bu aralar sanki sana bı haller oldu yazsam işi ne olursa olsun bırakır arar hiç yazmakla uğraşmazki 🤣
Hamileee Anneoluyorumm00 ben yaptım 😂😂😂kocam kendi usulünde. Bana cevaplarını eksık etmedı sağolsun oda şakacısın sağolsun 😂😂
Hamileee Anneoluyorumm00 bende paylaşım yaparım aslında kocam sağolsun sızın gıbı üzeri çizilecek bu kaç şey degıfı için 😂😂😂neyse dedım
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom şükür bacım iyiyim bende bu ara akşamları hissediyorum kasıktan tekme galiba 😂
5134 Anneoluyorumm00 Ayy benim böyle şaka yapma fikri bile karnımı ağrıtıyor hiç kendimi riske atamam 😂😂😂😂Ters cevap verir sonra bi hafta ağlarım çok hassas dönemdeyim ağlamalı zırlamalı😂😂