pandamini Krdeln  Dün başka bir forumda ovulasyondan sonra gün gün lh testini yapan biri bu fotoğrafı paylaşmış kendiminkiyle karşılaştırabilmek için kaydetmiştim canım buradan da bir bak istersen senin testlerin de strip bu fotoğraftaki gibi karşılaştırma yapman daha kolay olur 😊😊
Krdeln pandamini Merveemctgcl Cimcime30 https://mutluresim.com/image/IMG-7213.147qll https://mutluresim.com/image/IMG-7212.1472v0 Kızlar ben yapay zekayıda alet ettim işlerime 😂
Cimcime30 Krdeln cnm Senın gecıkmede böyle çıkmış bnm bır hafta kaldı bata Bnmde böyle çıkıyor ay Senın var gıbı
Krdeln pandamini bugün gidemiyorum yarın anca bakalım son gebelik testimi de yaptım yani gölge gibi değil gibi bişi çıktı ama hiç emin değilim o yüzden negatif gibi hissediyorum 🙁 regl olmakta olamamakta çok kötü ya karnım kocaman şiş ellerim ayaklarım ödemli
Krdeln Cimcime30 inşallah bacım ya altı gündür geceleri kasık ağrım oluyor ama aağ veya sol değil tam ortası ayıptır söylemesi heh sabah kesin regliyim diyorum uyanınca geçiyor. Üstte bugün yaptığım test var bakabilir misin silik fln bişi var mı diye 🥹🫠
Krdeln Cimcime30 takip edemedim tam bacım ama geçen 3 ayda takip ettiğimde hep uygulama tarihinden sonra pik ve yumurta görüyordum döngümde o yüzden normali 33-34 günde bir oluyor en son refl üstünden 40 gün geçti nerdeyse
Krdeln Cimcime30 bugün derbi varmış eşim misafir çağırmış eve onun hazırlığını yapıyorum ama inşallah yarın test vermeye gidicem ama çok korkuyorum negatif görücem diye rabbim inşallah güzel haberler yazmayı nasp etsin bana 🥹🥹
Ccicek3344 Merhabalar ya bende ayin 12 sinde aşılama oldum normalde yarın regl günüm evde ovulasyon testi vardı az önce yaptım size foto atsam acaba varsa ovulasyonda çıkar mı acaba
Krdeln Ccicek3344 mutluresim.com yazın google ya oraya fotoğrafı yükleyip linkini kopyalayıp buraya yapıştırmanız gerekiyor
Krdeln Ccicek3344 %100 çıkar diyemem gebelik tabi ama bu şekilde öğrenenlerde var bende o yüzden takip ediyoeum inşallah koyulaşma olur diye sizde atın bakalım