Bhado33 Ardennnnn önerebileceğim yok ama kesinlikle önermeyecegim var. Can hastanesindeki perinatoloji doktorunu önermiyorum.
Bhado33 Ardennnnn önerebileceğim yok ama kesinlikle önermeyecegim var. Can hastanesindeki perinatoloji doktorunu önermiyorum.
Zhdnl Ardennnnn Alsancak Prof.dr. Fuat Akercan tavsiye ederim kendisi ayrıca Ege üniversitesinde hoca ben erken dönem detaylıya girdim başka sebeplerden dolayı kendisine iki defa gittim detaylı ultrasonada yine ona gideceğim. Doktorumun tavsiyesiydi
Ftmnnr Ardennnnn Alsancak ta altunyurt klinik var eşi ve kendisine ait bı klinik ben çok memnun kalmıştım ben.yaptirali biraz oldu fiayt. Değişmiştir ama bı arayıp sormanizi yavdiyr edetim
Ftmnnr Ardennnnn bende egepol takipliyim benim doktorum burda yapılıyor bile demedi sadece iki yer söyledi ben buralarda onermiyorum dedi burda yapılıyor demedi bile
Ardennnnn Devlette yaptıran var mı orda nasıl isliyo acaba ne kadar bakiyolar asistanlar mi bakiyo genelde hep asistanlar oluyo çünkü buda önemli ay bilemedim ya daha yeni fetal DNA 15bin lira para verdik şimdi binada 6 7 verebilirsiniz hiç bilmiyom🙄
Sude_08 Ardennnnn benim kendi doktorumun önerdiği bir yer var canım cenk gezer burdan da arama yapıp aratabilirsin giden çok kişi olmuş herkes memnun ayrılmış