Ardennnnn Hanimlaaarrr detaylı ultrason zamanımız geliyo İzmir de onerebilceginiz iyi bı perinatoloji doktoru varmıdır 💕
Bhado33 Ardennnnn önerebileceğim yok ama kesinlikle önermeyecegim var. Can hastanesindeki perinatoloji doktorunu önermiyorum.
Yesmm21 TugceOrak bende kızımda ona gitmiştim ama geçen gün aradım 6 bin 7 bin fiyat söyledi bende arıyorum şuan uygun fiyatlı bi yer
TugceOrak Yesmm21 valla bana doktorum iki isim vermişti. İki ismi de burda araştırdım içime sinen Cenk bey olmuştu, çok memnun kaldım çok şükür. 3 hafta önce 6 bine yaptırdık biz de
Marstabiyolcu Kesinlikle Prof Dr Serdar güçlü yü tavsiye ederim Buca tınaztepe karsısında muayene ücreti nakit 3500 tl fakat randevuyu en az iki üç hafta önceden almalısınız 🙏🏻
Ardennnnn Öneriler için çok teşekkür ederim kızlar bı arım fiyatta alım bakalım egepole gidiyorum normalde ama 5 bin dediler banada çok geldi dışarda yaptıralım dedim ama iyi birini bulmak lazım tabi 🤷
TugceOrak Ardennnnn ben de Egepol gebesiyim kuzum doktorun kimdi ? Benim doktorum Onur bey, bana detaylı ultrason için burayı önermiyorum ben gebelerime dedi çünkü
Ardennnnn TugceOrak Cem bey canım benim doktorum ama sanki oda burda yapılıyor derken pek istekli söylemedi dışarda bı çok yer var dedi yapan 😅
TugceOrak Ardennnnn evet bana da doktorum direkt burayı önermiyorum ben gebelerime dedi, he dedim tamam var bu işte bişey ☺️ Cem bey isim önermedi mi sana ?
Ftmnnr Ardennnnn bende egepol takipliyim benim doktorum burda yapılıyor bile demedi sadece iki yer söyledi ben buralarda onermiyorum dedi burda yapılıyor demedi bile
TugceOrak Ardennnnn benimki direkt Cenk bey bir de Sebahattin diye bir doktor önerdi. Ben Cenk beye gittim ve memnun kaldım valla canım. İstersen bi fiyat al
TugceOrak Ardennnnn biz oradayken şubat ayı için arayanlara 7 bin fiyat vermişti asistanı tek bebek için canım. Bi ara sor istersen bakalım ne kadar diyecek
Busra9603 Cenk gezerden çok memnun kaldım, çok sistemli bakıyor, uygulama ile tüm fotoğrafları veriyor sonunda, rapor açısından da çok güvenilir bir doktor
TugceOrak Busra9603 evet gerçekten de öyle, o yaptıysa tamamdır dedi bana şehir hastanesindeki doçent perinatolog doktor