GirlandBoy_Mom Meltemanneolsun 3 kez geçirdim aşkım en sonuncu mahvetti beni işte bebiş kilo alsın diye kaşar kuruyemiş muz yiyorum bu ara bide kendimi toplamak adına maşallah hem uzun boylu hem yakışıklı olucak Paşa 🧿💙
Meltemanneolsun GirlandBoy_Mom bol bol ye canım toparlanin ikiniz de sağlıcakla gelsin 🙏🏼 hareket hissettin mi bebiste
GirlandBoy_Mom Meltemanneolsun yiyorum kuzum çok sağol 😘hissediyorum yaa inan sırt üstü yattığımda hatta eşim bile elini getirdiği zaman oynuyor 🥹🥹ya sen hissediyo musun
Meltemanneolsun GirlandBoy_Mom ben daha hissetmedim ya ne zaman hissetcem belki 1 2 haftaya hissederim
GirlandBoy_Mom Meltemanneolsun ilkler genelde 20 den sonra canım ama Değirmenci gibi hissedersin bence benim 2 . Olduğundan erken hissetmeye başladım sanırım
GirlandBoy_Mom Meltemanneolsun olur kuzum merak etme insan bi an önce kucağına almak istiyor ben kendimi yıllardır hamile gibi hissediyorum 😂🤷♀️
Kuboss06 Ceydaaas1 bende 20. Haftamdayım benimde çok az göbeğim var annem bebek nerede diyip duruyor😂