Meltemanneolsun deletedmom43191 benim de kivircikti da ben bozdum duzlestirmekten boyadan bozuldu hep kivircigi
deletedmom43191 User658383839 bu güzelim saçlara mi kıycan cani misin sen 😆😆😆 kıyılmaz bu canım saclara ediyor pembe kullanıyorum şampuan sen ne kullanıyosun
User658383839 deletedmom43191 😂 düzleştirmekten helak oldu saçlarım 😅 bende elidorun turuncusunu kullanıyorum
User658383839 deletedmom43191 yok dalgalı değil ama ben gene de düzleştiriyorum daha çok hoşuma gidiyor 🤪😅
Meltemanneolsun GirlandBoy_Mom 16+5 bugün. Söylemedi bana gramini ya sadece önden gidiyor 1 hafta dedi ya da ben mi hatırlamıyorum. Bilemedim haftaya randevum var o zaman sorayım
GirlandBoy_Mom Meltemanneolsun anladım canım bana 15 de 120 gram 12 cm dedi daha gitmedim detaylıyı bekliyorum inşallah kilo almıştır salgına yakalandım 10 kilo verdim yediğimi hep atıyodum bu ara düzeldim 😓
GirlandBoy_Mom danla2711 oy tombulum tombulum 😘😘yanaklarım benimde böyle doluydu zayıflayınca çöktüm eşim geri getir o yanakları diyor😂🤭
Meltemanneolsun GirlandBoy_Mom ay evet geçmiş olsun canım gördüm postlarıni baya bı hastaydım dikkat et.koru iyice kendini ben de yeni atlattım senin kafar ağır değildi ama zorladı beni baya. Sanki 15 cm dedi diye hatırlıyorum 14 haftada gitmiştim uzun olacak dedi.
Meltemanneolsun deletedmom43191 remington çok eskiden almıştım başkasını kullanamıyorum ama bu çok iyi yapıyor yeni aldıklarım hiç hoşuma gitmedi sağa sola verdim hep bunda takılı kaldım😊
GirlandBoy_Mom Meltemanneolsun 3 kez geçirdim aşkım en sonuncu mahvetti beni işte bebiş kilo alsın diye kaşar kuruyemiş muz yiyorum bu ara bide kendimi toplamak adına maşallah hem uzun boylu hem yakışıklı olucak Paşa 🧿💙
deletedmom43191 Meltemanneolsun hmm bende lisede çok duzlestiriyodum eğer annemlerdeki duruyorsa bende getireyim evime 😅😅😅