Merveemctgcl 123tubi Tutar13 etkafa Kahverengihisler Kızlar benim ovülasyon bu gün böyle çıktı pik mi
123tubi Benimde mart 10 bu ovalasyon testine başladım ama günler geçmiyor gerçekten inşallah hamilelik haberi alırız martta
Kahverengihisler zehranur0113 benim de 9 Mart dün akıntımdan anladığım kadarıyla yumurtlama günümdü. Değerlendiremedik hasta oldum üşüttüm heralde bu gün değerlendirdik inşallah olur
ikincianneolmayolundaa etkafa bende 9 mart ama 2gunde 1yapiyorz sperm kalitesi icin öylesi idealmis diyolar hayırlı haberler alalım inşallah
zehranur0113 Kahverengihisler inşallah canım benimde ovulasyon testim bu gün böyle 
Tutar13 Kahverengihisler yumurtlamanın 1 gununu degerkendirmen yeterli zaten spermler 3 gun yasıyor birde catlamayı degerlendirirsin canım hayırlısı ile gusel haberler alırız insallah
Tutar13 zehranur0113 bugun pik olmus canım degerlendir mutlaka t cden bile daha koyu birde catlama gununu degerlendirirsin
123tubi zehranur0113 canım şu pembe yer hatta t yazana yer yani siyah çzgi kadar idararı bastırıyorsun ben öyle yapıyorumda doğrumu yapıyorum acaba max gelmiyorum tabi
Kahverengihisler Tutar13 inşallah hepimiz güzel haberler alalım rabbim herkesin gönlüne göre versin sağlıkla 💖
etkafa ikincianneolmayolundaa hiç bilmiyorum canım hakkımızda hayırlısı artık Mart 10 u bekliyorum dört gözle ama geçmiyor