Abcdfghe Mom_06 adet gecikmesini 2 3 gün bekleyip öyle kan verdim 2422 çıkmıştı sanırm. Benim beta bi tık fazla çıkıyodu. 2 gün sonra tekrar verdiğimde 4 kat artmıştı. Herkes de farklı olabiliyor
Rare Mom_06 hamile kaldığım günden yaklaşık 11 gün sonra geldi tam. Hangi tarihte hamile kaldığımı biliyorum tek seferlikti.
nisaakb Mom_06 benim adetime 10 gün kala kahve pembe lenkelenmeler oldu hatta regl oluyorum sandım. Ama ilk defa bu kadar erken olunca test yaptım negatif çıktı. 3 gün sonra lekelenme geçti ama sol kasığım felaket ağrıyordu reglim iki gün gecikince acilde beta baktırdım 200 dü o şekilde öğrendim
Gulhan17 Regl tarihinden 2 gün önce geldi ve sadece 2 gün sürdü regl oldum sanmıştım sonra kesildi regl tarihim 2 gün geçikince de hamile olduğumu öğrendim beta 416 ydı
nisaakb 07070707 3-5 gün çektim geçmeyince gittim. Pilates yapıyordum devamlı belki ondan ağrımıştır. Öğrendikten sonra da bikaç hafta geçmedi kasık ağrım özellikle sol kasık
minigim__1 Kizlar sata göre 7+5 olduk bugün lekelenmem oldu ama bayağı böyle kahverengi gibi Perşembe günü yolk kesesi görünmüştü bugün acile gittim 5+2 uyumlu kese 12 mm dedi düşürücü önleyici falan bebek gorunmedigi için veremiyorum dedi Eylül de bı boş gebelik geçirdim üst üste boş gebelik geçiren var mı acaba doktor çok nadir görülür dedi bide doktora soramadim acildekiler malum eşim bel fıtığından ameliyat oldu ondan sonra böyle boş gebelik olur mu acaba nette ona da nadir görülür yazıyor başına gelen var mı acaba olabiliyor mu Post açtım ama gören yok belki burda gören olur
minigim__1 Yerleşme kanaması olabilir dusukte yapacak olabilirsin dedi doktor yerleşme kanaması kızımda olmsmisti bilmiyorum nasıl bisey
Baranbebek Mom_06 4+2 ydim ben bı lekelenme yaşadım ve doktora gittim bir sıkıntı yok yerleşme kanaması dedi. Eğer devam eder veya artarsa gelirsin dedi devam etmedi zateb şükür
07070707 nisaakb bende adetim 11idi 10unda şiddetli ağrı oldu leke geldi bende sökğlecek diye bekledim ilk gün sonraki gün açık pembe geldi peçeteye silince baktım dökülmüyor 2 gün sonra gittim yumurtalığın rahimle yaklaşmış dış gebelik yada kist patlaması olabilir bi tedirgin oldum sonra gebelik testi yapıldı dedi dış gebelik yok kist patlamış olabilir bu lekeyi adet sayıyoruz dedi gene içime sinmedi varsayımlar üzerine konuştu bende üniversite hastanesine gittim kist patlasa kanama olur dedi olmazsa çok büyük olsa karna içeriye kanama olur oda tehlikelidir böyle durumun olsa bukadar kalmazsın oda tekrar hamilelik ihtimalinde durdu bu 2 doktor arasında 4 gün var yani adetekrar kan verdim hamilelik gene yok olsa çıkardı herhalde diyorum ama iki gündür gene göğüslerim çok hassas ve belim ağrıyor bi şüphelendim gene heveslenmekte istemiyorum şuanda adetimi 12 gün geçmiş oldu bilemiyorum tekrar test yapsam mı kalsam mo kendi kendime saçmalama gerek yok diyorum da
Selif1x Gündüzünde hamile olduğumu öğrenmiştim, akşamında kanamam olmuştu :) 5 haftalıktı. korkunç bir durumdu. Düşükten sonraki gebeliğimdi. Ertesi gün doktora gittim iğne yaptı, bir daha olmadı kanama benzeri şeyler.
Rosegold27 Mom_06 5 haftalıkken oldu benim bir avuç kan pıhtı bir ayda kahverengi akıntı oldu hareket ettikçe çok gülünce çok sesli konuşunca eğilip kalkınca parmak izi gib kahve lekeler oluyordu şimdi 16 hafta 7 gün oldu anneannemin her ay kanama olmuş. Mesela dayıma hamileyken