Krystal Mom_06 8.haftaya kadar 2 kere oldu. O da çok yürüdüğüm içindi diye bağlıyorum ben. 14 olacağız daha da olmadı.
Selinselinselin Mom_06 benim ilk hamileliğim tesadf fark etmiştim. Seffaf akıntı vardı günlük ped kullanıyordum. Adet olmam gereken gün kahverengi nohut kadar leke vardı kızım 5 yaşında🥹
bcnr8 Mom_06 bende hiç kanama tarzı bir şey olmadı. Ama dehşet şekilde keskin bıçak gibi giren kramplar sancılar oluyordu
Mlskz Benim cok fazla kanamam olmadi ama hafif pembe pembe gibi geliyordu. Yaklasik 8. ve 9. hafta arasi galiba.
Mlskz Mom_06 Mom_06 ben o hafta zaten hamile olduğumu biliyordum, 2-3 gün takip edim öyle doktora giderim demiştim. Kendiliğinden kesildi.
Aysee0210 Benim adetten 6 gün önce filandi tek seferlik pembe bi kan gelmişti. Tabi ben mantardan sandim ama bebişmiş. Adete 2 gün kala test yaptım o şekilde öğrendim
Abcdfghe Adet günümde tam 3 gün vardı çok çok hafif kahverengi leke geldi 3 gün sürdü bu şekilde. Ya hamileyim yada yerleşme kanaması dedim. Adet günüm geldiğinde ise tamamen bitmişti. Zaten 2 gün kala test yaptığımda pozitif çıkmıştı.
Abcdfghe Mom_06 adet gecikmesini 2 3 gün bekleyip öyle kan verdim 2422 çıkmıştı sanırm. Benim beta bi tık fazla çıkıyodu. 2 gün sonra tekrar verdiğimde 4 kat artmıştı. Herkes de farklı olabiliyor
kutaymoms Mom_06 benim test yapmadan bir kaç gün önce iki kere kahverengi çok az bi iki damla kadar olmuştu