agustosboceklerim2 Dilay0108_ benimde günde bir kere aç karnina Ferro sanol yazmış ama ben sabah degilde akşam yemeğinden bir saat önce aç karnına aliyorum
Glhayat_54 Demir ilacı sabahları ac karnına içilir normalde ama bulantı falan varsa yada dokunuyorsa, yemeklerden 2 saat sonra veya önce içilir yada yatmadan önce.. Üstünede portakal suyu içerseniz daha iyi etki eder.
reyhan16 Ben midemi bulandırıyor diye kullanmayı bırakmıştım sonra değerlerim düşünce doktor mutlaka kullan gece uyumadan iç demişti öyle yapıyorum şimdi daha iyi çok bulandırmıyor
Eylul41 Eylley hayır bende regenesis iciyorum + 2 demir ilaci. Doktorum regenesisteki düşük yetmez diyor
Eylul41 Demir ilaclari ac karnina kahvaltidan 1 2 saat once alinmali portakal suyuyla icilirse emilimi cok rahat olur. Ben sabah kahvaltidan 2 saat önce alıyorum . Gece yatmadanda bir şeyler yedikten 2 saat sonra tekrar aliyorum benim demirim dusuk diye 2 tane kullaniyorum. Portakal suyu kuşburnu veya limon suyuyla içiyorum
seyma0661 Dilay0108_ bende de bazen bulantı ve yanma yapıyor akşam yatmadan içiyorum aç karnına daha hızlı emşlmesi için c vitaminiyle tüketebilirsin
Borttee Dilay0108_ bende aynı ilaci kullaniyorum kusma yaptı ne yapmam gerekiyor bilmiyorum acta denedim tokta