Kivircikkuala frdvs18 diğer transferlerimde yatmıştım bu sefer daha hareketliyim hasta gibi yatmadım yani hayırlısı olsun inşallah yatmak iyi değilmiş rahime kan gitmediği için. Sen nasıl geçiriyorsun 🥰
frdvs18 Kivircikkuala aynen benim de öyle sadece prulutex değil de progestan iğnesi🥰 bide folik asid ve corasprin günde 1 bir de kan sulandırıcı günde 1 o da koldan
frdvs18 Kivircikkuala ben de 2 transfer geçirdim ikisinde de hareketliydim birincisi negatif oldu ikincisi tuttu ama kimyasal gebelik oldu maalesef bu da 3. Bunda da aynı pozitif ve hareketliyim
Kivircikkuala frdvs18 bana kan sulandırıcı vermedi kuzum valla :) folik asit d vitamini onları unutmuşum
frdvs18 Kivircikkuala yok canım öyle bir şey demedi sadece çok iğne ilaç kullanıldığı için pıhtılaşma olmasın diye
Parvinkarimli1 Zeze10 bende hepiniz için dua edicem. 10gün sonra test vermemi söyledi. 27 şubat inşallah. Sizde ne zaman? Ben Azerbaycanlıyım, umarım sizin dilinizde yazdıklarımı doğru yazıyorum🤭
Zeze10 Parvinkarimli1 Parvinkarimli1 Yazdıklarınız doğru :) Teşekkür ederim , en güzeli birbirimiz için ettiğimiz dualar 🙏🏻 Umarım siz de olumlu sonuç alırsınız. Ben ağustosta transfer yaptırmıştım , şimdi hamileyim 💕
Kivircikkuala Parvinkarimli1 aynen aynı gün test inşallah pozitif haberler alırız . Bel ağrısını bilemiyorum bende yok 🥰