Ayshababy Kızlar bazı zaman saat 4,5 uyanıyorum çok açıkmış oluyorum 4,5 oldu için saat ilaçi içmeden yiyorum sabah 10-11 arası uyandımda ozaman içiyorum benim gibi yapan var mi😀
Ezgiisell Ayshababy ben yapıyorum sabaha karşı acıkıyorum bişeyler atıştırıp yatıyorum tekrar sonra öğlen uyandığımda ilacı içiyorum. Bi problem olmadı bu zamana kadar
Tutaste_ Ayshababy sakın ıcmemexlik yapmayın bende kullandım doğum yapınca ılk cocuk doktoru ne ılac kullamfın dır sordu troid dedım hemen troid ıcın kan istedi bebekten geçmemiş çok şukur benden ona Ezgiisell
cilginhatun Ayshababy öyle olmaz sabah uyandığında hemen içmen lazım zaten sen kahvaltı hazirlayana kadar 30 dk dolar
Ayshababy Ezgiisell şuanlık bendede yok değerlerim en son 2.45ten 3.06 çıkınca acaba etkileyebilir mi böyle yapmam diye düşündüm ama bazı zaman çok acıkıyorum bu saatlerde
Ezgiisell Tutaste_ hiç aksatmadım bu zamana kadar doğumuma az kaldı zaten. Sonra hemen bırakıyor muyuz ilacı
Ezgiisell Ayshababy doktoruna danış istersen ama ben sorun olacağını düşünmüyorum. Önemli olan aksatmamak birde gebelik ayına göre yükselip düşebilir sürekli aynı kalmıyo
Tutaste_ Ezgiisell ama ac karnına ıcmenız lazım onu sabah yemek yıyıp ac kalıp ustune degıl evet dogurunca bırakıyoruz allah korusun bebeğe gecmez ınsallah
Ezgiisell Tutaste_ yine aç oluyorum aslında arasında saatler oluyo çünkü öğlende uyanıyorum ilacı içiyorum bir saate öyle bekleniyor zaten baya arasında zaman oluyo ama tabi yine danışmak lazım allah korusun önemli olan bebek burda.
Tutaste_ Ayshababy maalesef cok onemlı bak yukselıuor demıssın bende cok acıkıyodum ama mrcbur içilecek o ilaç acken
Ayshababy Ezgiisell benim ilk 25mgdi 4.76dan 2.45 düştü sonra doktor 3.06 yükselince 50mg yazdi marta yine randevum var kan vermek için
Ezgiisell Ayshababy sen yinede dikkat et doktoruna danış yemeden de olmuyo çünkü benim tansiyonum düşüyo çok bişey olmasada biraz bişeyler atıştırıyorum.
Tutaste_ Ezgiisell evet ama ılk ılacın girmesi lazım kana yemek yıyıp mıdeden kana gecınce bı anlamı kalmaz ılacın ben cok korktum bebege gectımı acaba diye doktor bırazda ondan yazıyo bu ilacı