Berilikom Uykum gözlerimden akarken neden uyuyamıyorum 😫 miğdem ağzımdan çıkıcak gibi son 13 hayırlısıyla geçsin inş💙🙏
Busra_bugraaa Berilikom aynen bende çok rahatsız oluyorum uyuyamıyorum senin yine az kalmış benimde son 2 ayım var daha 😖 Allah yardım etsin hepimize
Polo Berilikom Sonra dr lar düzenli uyku diyip duruo. Düzensiz uyumak kilo sebebide Ama bende yok anam uyuyamıorm Yatak rahat gelmio Midem kaynamaya baslıo Göbek aldı başını Ne güzel az kalmş sana Bana daha 60 gün
Berilikom Polo 35 hafta dan önce 35 den sonra diye ayırıyorum hamileliği o zaman lar horul horul uyuyordum valla şimdi iyice ağırlaştıkça sağa sola dönemedikçe canım yanıyo yahu sabır artık sağlık la gelsinlerde😅😘
Berilikom ebruulas92 ayyy. Ne güzel darısı başımıza bu son dönem uykusuz luğuda bence bebek sonrası sürece hazırlık Allah öyle bi dengeliyor ki dengemiz şaşmasın diye mazallah🤪🙏😅😘
Oglusumubekliyorumsss Berilikom bnmde oyle migde yanmasindan fenayım suan uyuyamiom gece hastanede gecirdik bu gece evde
Berilikom Oglusumubekliyorumsss evet gece 3 de soda içiyorum benim oğlan bide makat yönünde dönmiycek sanırım artık gerçi sezaryen önemli değilde başı miğdeme baskı yapıyor ve yanma ondan oluyormuş😅
NisanRana Berilikom bziö daha var ama bogazımda bi basınç yutkunamıyorum tıka basa dolu gibiyim uyuyamıyom☹️☹️☹️
Berilikom NisanRana akşam ağır yediğimde kursağımdan çıkıcak gibi bebee nefes alamıyo gibi dimi ayhh ne şikayet ettik çok şükür halimize burda içimizi dökebiliyoruz Allahtan 🙏😘
Berilikom Meddythemama tuvaleti hiç anlatmiyiim sidikli karılara döndük yahu dışarda geliyo bide en fenası heleki baskı yaparsa eyvah tuvalet ara cami cafe nere denk gelirse 🤰🏻🏃🏻♀️
Berilikom Dryatpzglu çok iş yaparsam sırtım kopuyor zaten hiç zorlama kendini bide sırt girerse işin içinden çıkamayız eşin yapsın ben öyle yapıyorum 😅🙏
MomBse Berilikom 40+1 olduk gelmiyorrrr gelmiyorrrr ne uyku kaldı ne bisey mide yanması da cabası reflü olmuşum şaşmamak lazım 15. haftadan beridir cayır cayır yanıyorum iki haftadır iyice kudurttu zaten Allahım hayırlısıyla bi doğsalardı 🤲