SuEr_Tu1512 Melanbe Maşallah sizin değeriniz iyi çıkmış☺️ Benim adete şuan 3 gün var 5 gün varken kan verdin 38 çıkmıştı neden düşük acaba yada normal mi ki?
SuEr_Tu1512 Smyrclk16 Benimde son adetim 28 Ocak beklenen adet 24 şubat testlerim silik çıktı, dün gece kan vermiştim 38 çıkmıştı gebelik vardır demi🥺 Değerim biraz düşük diye şüpheye düştüm
Melanbe SuEr_Tu1512 Evet var canım gebelik maşallah benim tahminime göre adet bitiminde hamile kalmış olma ihtimalim yüksek ondan dolayı herlde yüksek çıktı
SuEr_Tu1512 Smyrclk16 Kan verdiğimden beri baya kafama takıldı sürekli internetten araştırıyorum burdan bakıyorum, artık en son çare ebeme sordum o da daha dönüş yapmadı sağlık ocağına falan yakın yerde de oturmuyorum☹️Güzel düşüncen için teşekkür ederim 🫶
SuEr_Tu1512 Melanbe Aa olabilir 🤭 Bende ayın 7sine randevu bulup alabildim hem o zamana inşallah kalp atışı da oluşur 🥰
Smyrclk16 Hizliveofkeli bilmiyorum daha önce olmadığım günlerde bile bu tarz çizgiyle karşılaşmadım ama hayırlısı bakalım bugün tekrar deniycem🙏🏻
Melanbe Peri55 Yani ilk değil ikinci idrarla yaptım ve bir gün öncesinde akşamda yaptım ikiside pozitif verdi
Peri55 Melanbe sağlıkla büyütün inşallah ben akşam yaptım gününde ama yumurtlamadan 10 gün sonra yaptım negatifti 4 gün geçti bakalım tekrar yapacagim bir kaç güne olmazsam