gokcekocyigiit Smyrclk16 kaç dk içinde çıktı, eğer 5 dk ise silik çizgi var, erken gebelik testi ile sabah ilk idrarla yapın, hakkınızda hayırlısı 🌼
Smyrclk16 gokcekocyigiit sabah ilk idrarla yaptım işe gitmeden 2 dk bekledim heralde tek diyip çıktım geldiğimde böyleydi
Sevgilimmmmmmm Smyrclk16 varsa yarın ilk idrarla bir tane daha yap emin olmak adına 🩵 hakkında hayırlısı olsun
Smyrclk16 Sevgilimmmmmmm elimde yok şuandaa ama yaa kendimi boşu boşuna ümitlendirmelimiyim 2 kez düşük yaşadım ve gercekten güzel haberlere ihtiyacım var 🙏🏻🙏🏻 nolur bana dua edin
Melanbe Canım var gibi çok silik bir çizgi var inşallah rabbim gönlüne göre verir ama yarın bir test daha yap ya da direk kanda baktır derim
Smyrclk16 Yaaa bilmiyorum üzerinden çok geçmiş midir bakamadım çünkü direk işe yetişmem gerekiyordu çok bekleyemedim ama daha önceki test denemelerimde saha önce olmadığında bile bu şekilde çizgi olmamıştı🙏🏻
Smyrclk16 gokcekocyigiit evet onuda deniycem bakalım elimde bu vardı aslında adetim geçikene kadar bekliycem dedim kendime söz vermiştim ama yapamadım
Melanbe Awox marka çok iyi sonuç veriyor tavsiye ederim bende dün yaptım ve çıktı sonra kan verdin değerim 73.62 çıktı inşallh seninde aynı olur aminnnnn