deniz46 Hanımlar son bir ayimiz inşallah Martin başına bebegimizi kucağınıza alacağız ve cok cok heycanliyim ve zaman hic geçmiyor siz de durumlar nedir doğum korkusu falan başladı mi ??
Esncn deniz46 10mart tahmini ama kızım ne zaman gelir bakalım korku, heyecan,sabırsızlık hepsi bir arada. Bi de hamilelik çok uzun geldi bana hele şu günler hiç geçmiyor 😒
seydanurceyhan Bendee cok korkuyorum benimde martin 16 gozukuyo rabbim sag saglim saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip eder isallah hepimizee hem heyecan hem korku hemde mutis bi sevins cok karisik duygular💕🙏🚼💙
NALIN 6 mart doğacak benim sıpa korku hiç yok heyecan var sabırsızlık var zaman durmus resmen yıllardır ocak ayndaym sanki 😣
elifelif Ecier94 benim 28 mart benimki daha da gec 😂😂 saglikla kucagimiza gelsinde gunler seneler gibi gecsin onemli degil 😍😍👼👼👼👼
Elifmyilmaz elifelif benimde 28 mart 😀 hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻 Sen kaçıncı haftadasın sezaryen mi normal mi olacak ?
SevilBulemAkta Benimde mart 18 dedi doktor ama ikiz olduğu için mart başında alabiliriz dedi zaman geçmiyor sanki 🌓🌛
Ecelina Elifece benimde 12 mart son günüm 😍😀 suan normal istiyorum ama bakalim sezeryan olursa erken alınacak 😀
SemahenYenidil 2 mart ta küçük prensesime kavusucaZ galıba ...rabbım herkesın çocuğunu sağ salım kucağına almayı nasıp etsin..🙏
Hifaa Bizimde 6 mart. Bugün çantamızı hazırladık ama hala eksiklerimiz var 😒 aşırı heycan ve stresliyim, sürekli bi gerginlik sinir hali var herşey benim istediğim gibi olsun istiyorum sizde böylemisiniz var mı benim gibi olann🤔
Burcinsahin3 15 mart bugün doktora gttik devlete ağlaya ağlaya eve geldim o kadar kötü bi doktordu ki izmir çiğli araştırma hastanesi dilek hanım. Ne çocuğumu gösterdi ne verildiği fotoda çocuk belli kilosunu soruyorum söyledim dye yalan söylüyor cunku ısrarla kaç kere sordum boyunu söylemiyor haftasından iri dedi. Sadece bu ikinci kez eşimin ısrarıyla girdim tekrar sordum beni farketmedi usg kağıdına bakıp 33 haftalık bebeğe daha çok küçük olduğu için kilosu belli degl dedi kafayı kaldrp beni görünce sizmiydiniz dedi sasirip özel e gitmedigime öyle pişman oldum ki butun gunum zehir oldu ne hevesle gttim ben yaziklar olsun bizim doktorlarimiza nasıl doktor yapıyorlar bunları anlamiyorum
Betbet Burcinsahin3 hic canınızı sıkmayın ben de en son kontrolumde israrla boyunu sordum epeydir sormuyordum doktorum da soylemiyordu megerse artik cok buyudugu icin onu olcebilecek bi alet yok diyor zaten kucukken olculebiliyormus buyuyunce haftan hangi boy oranina denk geliyorda o dogru kabul edilir diye acikladi benim doktorum ki bana da cok mantikli geldi sonucta boyu icin dümdüz durmasi gerekiyor o da imkansiz
seon90 Burcinsahin3 bence sen hemen doktorunu değiştir öyle şey mi olur .15 haftalık bebeğin bile kilosu bıyu söylenio.bence hiç sıkma canını doktorunu değiştir.
Rabia88 Burcinsahin3 şanssızlık olmuş aklınızda olsun Selin hanıma ya da irfan bey e gidin istediğinizi sorun herşeyi soyleyeceklerdir bir de Çiğli araştırmada 5 poliklinik var ama maalesef ultrason görüntüleri iyi değil o yüzden doktorlar net söyleyemiyor özellikle 4-5 poliklinik çok kötü alabilirdeniz 1-2-3 e alın içlerinden biri en güzeli ama şuan hatırlamıyorum 🤔 MHRS den randevu alırsanız sıra da beklemezsiniz
Alev_uraz Burcinsahin3 tatlım benim aynı gün tarihlerimiz cinsiyet erkek bşr kez devlete gittim buca kadın doğuma bayram sabahı hastanemde kadın doğumcu yokmuş kanamam vardı ve 18 . Haftamdaydım ben sedyede ağlamaktan ölürken bi doktor gelip ultrason baktı bebek sağlıklı deyip gitti neden oldu dedim cevap yok usg kağıdımı alabilir miyim dedim hayır dedi bir daha töbe basmam devlet hastanesine ayak ilk bebeğimine proluton iğne yüzünden kaybettim onuda devlet hastanesi verdi oda dış gebeliğe çevirdi yani diyeceğim o ki bizim devlet haztanemizdeki doktorlar salla başını al maaşını şuan çok şükür 42 cm 1987 grız💙🙏🏻
Esrahiramirac 13 mart stres baş gösteriyor artık hayırlısıyla bi doğursam 2. Olacak benim sezaryen inşallah buda kolay olur rabbim kolaylık versin hepimize inşaallah🙏🙏
semagzl Eylem benimde tahmini 8 mart gozukuyor ama her an her sey olabilir ufaktan sancilar basladi bende 🙄
Burcinsahin3 Betbet canım boyunu geçmişim kilosunu nasıl bilmez cok kalitesiz bir doktor du hicbir soruma yanıt alamadım nst de sancim çıkmış bana onu bile soylemedi herşey iyi diyor arkadaşıma resmi attimda o dedi sancin çıkmış dikkatli ol dedi. Bilgisayara gözünü dikmiş ha bire ilaç yazmaya çalışıyor ben soru soruyor o ilaç yazıyor 😓😓🤧🤧🤧🤧
Alev_uraz Betbet bu bi bahane bence sonuçta karışla ölçmüyor makina ölçmek zorunda özellikle boynundan topuğuna bi gerileme yada ilerleme bi rahatsızlık varmı diye şu an 33+5 deyiz ve 42 cm boyumuz bunuda sormuyorum kendisinin bunları söylemek görevi bu yüzden maaş alıyor çünkü