Serrasmsk Mrvemr3449 magnezyum verdi bana Dr ama son hafta olduğu icin kullanmayın bence marketlerde activia probiyotikler var ac karnına sabah icin rahat olur
4207smyy_-_ Mrvemr3449 inşaallah bnmki de iki gün şişti bn doğal lavanta sabunu ve ılık suyla masaj yaptım iyi geldi bı kere de vazelin sürdüm
Serrasmsk Mrvemr3449 hemoroid yastığı da edinsen iyi olur insan oturamıyor üstüne hep tuvalet pozisyonu rahatlatıyor çok zor ya bu sezeryan olma ihtimalin olursa bunu da aradan çıkart bari
Serrasmsk Mrvemr3449 evet medikal malzeme satan yerlerden hemen alabilirsiniz oturma minderi diye satılıyor internetten geç gelir fiyatı 300 400
Mrvemr3449 Ysfansi baharatlı yemeyin fazla diyolar da birde çok su iç geçmiş olsun bize Allah yardım etsin 🥹
Ysfansi Mrvemr3449 ya aslında yemekte doğru düzgün yiyemiyorum ki suyu az içiyorum biraz ama bakalım düzene sokucaz ilk zamanlar şimdi diyorum İnşAllah hepimiz sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun 🥰
Suheda_dr @“Mrvemr3449”# Merhaba canım benim ilk gebeliğimde oldu hemoroid yırtık vardı kocaman amalyat oldum kurtuldum
Mrvemr3449 Suheda_dr sizin yırtıksa daha zordur bende yırtık yok ve şu an zaten hamileyim ameliyat olamam yani şu an zaten istesemde teşekkürler yinede ♥️
Beyzanrcnp Mrvemr3449 11. Haftadayım bende çatlama var şuan kabızlıktan dolayı kanama falan oldu ama öyle çok şişlik olmuyor
Beyzanrcnp Mrvemr3449 şuan iyiyim ama kasıklarımda aşırı böyle guruldama var normalde yoktu bir duşa girdim çıktım kasıklarım gurul gurul insan bir kötü oluyor