Minnakpopus Ayshababy benim çekiyor. Normal balık yiyemiyorum hatta doktorum ayda 2-3 defa tonbalıpına izin verdi iyi bilindik güvenilir bir markaya
Krystal 1gebeshanim hani dürüm yaparsın da arasında akışkan bir sos olur ya mayonezle😍😍…ondan yemek istiyorum. Mayonezden uzak durun dediler 😒😒
Ayshababy Pinfur10 ayy bende tiroiden için içemiyorum tiroid olmasa yarim bardakta olsa içerim geçen gün tadımlık bi yudum aldım hemen tiroid yükseldi
Ayshababy Ranni doktorum önermedi burdada okumuştum yasak diye yoksa çok canım çekiyor bide diyolar emziren annede yiyemez 😢
Ranni Ayshababy Neee 🫢 haftada bir ton balıklı salata yapar yerim ilk defa duydum içime bir şüphe düştü
minigim__1 melektb kokoreç neden yenmiyor benimde canım istiyor kaç haftadır yemek istiyorum ama olmadı 😂
Hashasbirey Ayshababy bir yudumla tiroid yükselmez. Bu kadar stres yaratiyorsa bir iki yudum icin. Ben denk geldiğinde eşimin bardağından bir iki yudum içtim. Yıllardır da tiroidim var.
Alvn3946 1gebeshanim yaptığım şey yanlış belki ama canımın her istediğini yiyip içiyorum abartmamak şartıyla tabi 😄😄
Necc86 Ben kana kana soğuk su istiyorum. Burakın yemeyi su bile içemiyorum :( canım hamburger patates kızartması birde katmer döner istiyor 🥹
Minikmucizemmm26 1gebeshanim sucuk ekmek ve kola bide cips ve çiğköfte 😂 çok oldu ama tansiyondan dolayı rahat rahat yiyemiyorum normalde kolayı çok aramam hatta hiç aramam ama hallmilelikte yasak ya ne yasaksa istiyo canım 😂😂
Ayshababy Ranni Allah korusun bu zamana kadar bişey olmamış dahada olmaz inşallah yemeyin bence artık
ikibebekbiranne_ 1gebeshanim midye çok canım istiyor ama sakıncalı diye yemedim. İlk oğlumda da öyle oldu hastane odasında eşim alıp gelmişti, bu oğlum da yine aynı. Yasaklar tatlı geliyor herhalde 🥲
DENIZ_55 1gebeshanim yokki canimin istedigini yiyorum içiyorum mesela Cola istedi ise abartmayacak şekilde içiyorum