mucizemom8 Merve8155 onun yalancı pozitif verdiğini duymadım hiç umarım inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏
Merve8155 mucizemom8 bende kendim sahit oldum 7.8.9.gunlerde yaptim hic cikmadi boyle ertesi sabahta bile golge yoktu yani insallah vardir Allahim gor butun isteyenleri rabbim🌸
mucizemom8 Merve8155 amin canım inşallah sanki çok dikkatli bakınca görünüyor inşallah vardır Rabbim isteyen herkese içinde de bana hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklı evlat versin inşallah ♥️
mucizemom8 Merve8155 ben biraz üzerin de oynadım sanki var ya pozitif test gördüm mü bende mutlu oluyorum çünkü bir anne daha bebeğine hayallerine kavuşacak diye bu sizin test biraz karartim sanki cidden var gibi😇
Merve8155 mucizemom8 evet boyle daha cok belli olmus insallah vardirda bende burda guzel bi post acarim🌸
Merve8155 mucizemom8 sadece gogsum aciyor suan baska bir seyim yok 24 veya 25 adet bekliyorum bakalim ne olacak🤭
mucizemom8 Merve8155 göğüs hassasiyeti adet öncesi de oluyor gebelik belirtisi de testi tekrarla canım koyulaşma varsa vardır inşallah gönlünce olsun 🙏😇
Merve8155 mucizemom8 ilk defa bu kadar uzun surdu normalde adet yaklasinca baslardi ama yumurtlamadan beri gecmedi bekleyim bakalim ne olur🫠