Merve8155 Cimcime30 canli daha belli oluyor kameraya yansimiyor bir kac gun oncesinde yine ayni markayla yapmistim hic sabahinda bile kuruma cizgisi olmuyordu onsan merak ettim bende
Cimcime30 hanimiys gözünü görmüyorsa ben Napım ? Dıyorum kı ıkı güne bır yap netlessı net görürse hamıledır
Merve8155 hanimiys canli daha belli oluyor kamerada bu kadat cikiyor gozden goze fark ediyor bende bir seye cok dikkatli baksam gorurum .ama kimisi direkt yok der sorun yok
hanimiys Cimcime30 4 5 kişinin gözü görmemiş seninki görmüş bravo bütün hamilelik postlarında çizgi olmamasına rağmen çizgi var görüyoruz diye insanları ümitlendiriyorsunuz
Cimcime30 hanimiys boş yapma Allah aşkına ya çözgü görüyorum dedım ama hamılesın demedim netlessın dedım yanlış okuma başka yere sar
Merveemctgcl hanimiys ne uzatmışsın Allah aşkına kız çizgi var dedi diye post sahibi hamileyim diyip 9 ay beklicek mi zaten çizgi hiç gözükmese buraya atılmazdı o test
Merve8155 hanimiys lutfen tartismayin var veya yok diyip gecebilirsiniz. Goren gorur gormeyen gormez tartismayalim🌸