Mehmeteren-ve-defneninannesi Beybyi benimki ilk erkek ikincisi kız olmasından kaynaklı sende niye öyle bir heyecan yok kız🤣
startown Mehmeteren-ve-defneninannesi ilk bebeğim 41+5 te doğdu.Rahim ağzı uzunluğu da normale göre uzunmuş.Doktorum 41den önce doğmaz dedi.3Marta kadar bekliyoruz nasipse.
De25 @“Mehmeteren-ve-defneninannesi”#p35829887bugun gittim aldım bir kaç bisey kaldı bi pijama alamadım istediğim gibi
Aseka Mehmeteren-ve-defneninannesi ilk doğumum korku heyecan ağır basıyor sanki tamamen bitince bebek kucağıma gelecek diye hissediyorum 😂
Melek_0288 Mehmeteren-ve-defneninannesi bizimde herşey hazır 37+2 de yiz nasipse doğuma 9 gün kaldı 3 martta olacak inşallah heyecanla bekliyoruz haftaya temizliğimi de yaptımmı tamam dır
Liimon Mehmeteren-ve-defneninannesi haha bende yaka iğnesi yaptırdım isimli hevesten 😅 nazardan korumaz bence
Melek_0288 Mehmeteren-ve-defneninannesi evet 😀 benim doğumum 6 martta olacak tı ama doktor 3 marta aldı bebeğin suyu azalmış sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah benimde 2.hamilelik ve nasipse kızımız olacak bizimde
Hilalsny Mehmeteren-ve-defneninannesi 37+4 😊 3 marta sezeryan günü aldık. Herşeyi aldık ama hiç bişeyi hazırlamadım hala 😊😁
GULLMOMMY rumikaa herseyi çok güzel sağlıkla giyip kulanmak nasip olsun inşallah Otomatik anakucagi markası ne
rumikaa GULLMOMMY çok teşekkür ediyorum 🌸 elele aldım ben memnuniyet fazla diye bakalım deneyimleneceğim
Tchranne Mehmeteren-ve-defneninannesi Maşallah hayırla kucağınıza alın inşallah 🌺Benim de ikinci sezaryen olacak kızım 19 aylık 33+2 deyim.Dolabini henüz duzenleyemedim hala eksiklerini alıyorum ev temizliği tamam ama her gün bir şey çıkıyor sanki Allah hepimizi hayırla kurtarsın
Fatmasari 12den sonra 38. Haftaya giriyoruz nasipse de Perşembe günü doğumum var. Herseyimiz hazır bekliyoruz tabi ben hiç hazır değilim 😁