Aseka Mehmeteren-ve-defneninannesi hamilelik ağırlığı gelmedi hep böyle kalacağım sandım aşırı pişmanım 😂
Liimon Esrakzly yani bebek ya daha okula gitmesine çok var aslında doğmadan neden yaptırılıyor onu merak ediyorum. Siz de haklısınız bu arada. Bebek eşyaları için desem çok küçük daha büyük çantalar var 🤔
Esrakzly Liimon 2 3 yasinda kendi cantasi oluyor bir kaç eşyasını koyup aitlik hissi veriliyor hani bu senin eşyan onu kaybetme deyip sorumluluk veriliyor işe yarıyor ama isimsiz olması mantikli bence
Hamileee rumikaa hersey ne kasar güzel görünüyor sağlıkla alın ınsalllh kucağınıza 🤲. 32 haftalığım daha yıkama ütüleme yapmadım 😂acaba mama sandalyesı linki felan varmı bende alıcam karar veremedim
rumikaa Hamileee çok teşekkür ediyorum 🌸 bende yıkamayı ütülemeyi 35 de yaptım mama sandalyesi hediye açıkçası nereden olduğunu bilmiyorum
caglaoztrk Beyza_19 yaa sağlıcakla kucağınıza alın inşallah,benimde son 2 haftam kolestaz yüzünden 37de alacaklar bebişi. Kolestazda bebekler daha erken gelebiliyormuş inşallah durabildikleri kadar dururlar
Mehmeteren-ve-defneninannesi Dvnv kramp gibi size de giriyor mu bugün ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum iki gün sonra benimki zaten de bir anda toplanıyor böyle kasılıyor
Beybyi Mehmeteren-ve-defneninannesi benimki ilk olmasına rağmen heyecan yok hazırlık yok sizi goriym de gaza geliym 🤣
Mehmeteren-ve-defneninannesi Beybyi benimki ilk erkek ikincisi kız olmasından kaynaklı sende niye öyle bir heyecan yok kız🤣
Mehmeteren-ve-defneninannesi Beyza_19 iyi ki yapmışsın canım gerçekten her zaman hazırlıklı olmak en iyisi
Mehmeteren-ve-defneninannesi Busehazal2303 inşallah canım benimki de sat a göre 11 Mart tı ama sezaryen olduğu için erkene alındı
Mehmeteren-ve-defneninannesi AnayimBenAna_ benim de oğlum var o da aynı şekil gelen misafirlere de gösteriyor🤣
Mehmeteren-ve-defneninannesi Liimon vallahi benimki heves internette gördüm indirim de vardı o yüzden aldım🤣
Liimon Mehmeteren-ve-defneninannesi haha bende yaka iğnesi yaptırdım isimli hevesten 😅 nazardan korumaz bence
Aseka Mehmeteren-ve-defneninannesi ilk doğumum korku heyecan ağır basıyor sanki tamamen bitince bebek kucağıma gelecek diye hissediyorum 😂