Elif193465 Prensess33 3.5 yaşında oğlum var Ali Kayra Adı 25 haftalık hamileyim kız dedi doktor oda inci miray olacak inşallah
Prensess33 Elif193465 bende Ali Kayra düşündüm de baya bı araştırdım Kayra ismi sıkıntılı mi anlamı olarak ya
Prensess33 Beyzanurrrrrrr Adıyla büyüsün inşallah bende geçen anneme diyorum bi isim bulamadik keşke rüyama gelse adını direk koyardım😁
monica50 ZeynepH60 erkek kardeşimin ismi, adı yuşa olanlar gerçekten uzun boylu ve yapılı oluyorlar sağlıkla gelsin ❤️
Rbdrmx İlk oğlumuzun adı dedemizin adı İLHAN şimdi kardeşi olacak YİĞİT EGEMEN koyduk sizede fikir olsun 💜
Prensess33 kayramertannesi Kayra ismini bende düşünüyorum Ali Kayra olarak ama ismin anlamı tanrı yazıyor bazı sitelerde uygun olmadığını belirtiyorlar bilemedim ya çok beğeniyorum bu ismi
kayramertannesi Prensess33 ben o anlamını bilmeden internette Allahtan gelen iyilik diye okudumm anlamını niyetim de o anlamı ile koymak oldu
MervEslinArden Prensess33 5 Sene öncede kızıma hamileyken erkek olursa ismi ARDEN olcaktı, Allah şimdi nasip etti oğlum olcak inşallah arden koyucaz parlayan ışık saçan bolluk bereket anlamında