Acelya11 Happyka ayaz ve yaman isimlerinin anlamlarını bile bile nasıl koymaya karar veriyorsunuz ikisini birden hemde ilginç
History5 Acelya11 Yaman isminin anlamı gayet güzel güçlü başkomutan demek ve Öztürkce de de mevcut siz kendi işinize bakın
Prenseslerim_ History5 bende cok begeniyorum yaman ismini .koymakta istiyordum ,bu uygulamada sogutular iyice beni.napsam sasirdim .benim bildim yamanin kötü anlami yok aslinda 😭
Acelya11 History5 siz neden kendi işinize bakmıyorsunuz ozaman ? Uydurmayın öylemi anlamı yok fena kötü demek yaman ben insanları uyarıyorum kimse evladına fena demek istemez diye düşünüyorum ama yaranılmıyor
GlstnMrt Prensess33 benim ilk oğlumun adı Miran ikincisine isim bulmakta aşırı zorlandık ama en son Miran ismine yaman ismini yakıştırdim yaman koycam
History5 Acelya11 Sanane sen isimolog musun? Kimse düşünemiyorda sen mi akıl edebiliyorsun en iyi ismi? İki kelime okumuşsun araştırmaktan bir haber fena demekmiş miş git iyi araştır fenadan ne kast edilmiş
Prenseslerim_ Acelya11 hee heee tamam sen cok haklisin .srn napacan kim ne koymus Yaman koyacam oldumu
Acelya11 History5 sana ne oluyor beni cevaplayan sensin😄asıl sen düzgün araştıe google ye yazmaktansa kitap oku biraz googleninde her dediğine inanma cahil !
Acelya11 Prenseslerim_ terbiyesiz ben sadece arkadaşa anlamını bilerek koymasını istedim uyardım ahlaksızlar size ne oluyor