Karelinannesiiiii Tuba2144 hayır tabiki ne olsun:)) ilk haftalarda 1 ayda bir çağırıyorlar sıkıntı görmezse sevinmen lazım aksine:) 20.haftaya detaylı ultrason için randevu alman lazım ben öyle yapmıştım 1 Ay sonra da kendi doktorum görmüştü 25.haftada sıkıntı yok yani süreç böyle işliyor :))
DENIZ_55 Tuba2144 inşallah ben her ay gidiyorum anlamadım başından salıyor doktorun seni bence yol yakinken başka doktora geçiş yap bu benim fikrim ister iyi ol ister kötü ayda bir bakmak zorunda bebegin gelişimi kilosu vs gibi anlamadım 🤔
sd18 Tuba2144 detaylı ultrasona sorun var diye göndermiyorlar adı üstünde detaylı bir şekilde bebişe bakıyorlar strese girmeyin aksine bu kontrolleri yaptırın ki bir sorun oluşursa da bilinsin ama sorun olmasıyla alakası yok tamamen kontrol amaçlı 🙂
DENIZ_55 Tuba2144 tmm cnm dikkat et kendine sen her ay git muanene cnm rabbim sağlıkla kucağına almayi nasıp etsin inşallah
gunesveguney Tuba2144 bi sıkıntı görürlerse detaylıya yolluyorlar diye bir şey yok canım detaylı ultrason hamilelikte yapılması gereken en önemli taramalardan biri bebeğin beyninden ayak parmaklarına kadar her şeyine bakıyorlar. Aksine doktorun bir sorun yok her ay gelmene gerek yok demiş. Detaylı ultrason her halükarda yapılması gerekme önemli bir ultrason taraması sadece
dunnobeck Ben fetal dna yaptırdım, risk çıkmadığı halde doktorum detaylı ultrasona yönlendirdi. Benim de bildiğim kadarıyla detaylı ultrason yapılması gereken bir şey
GirlandBoy_Mom Tuba2144 detaylı ultrason yapılması gereken bi rutin canım aynı ikili test gibi düşün herkes yaptırıyor bebekte bi sıkıntı varmı yokmu diye merak etme 😊
MNGsy Pnrmrm kesinlikle her ay gideceksin sonra ilerleyince 2 haftada bir daha ilersinde haftada bir saçmalamis orda
Tuba2144 MNGsy bilmiyorum valla bende anlamadım özele gidiyorum bide paradan kaçacak halleri yok heralde anlamadim