Ceren1996 Bebemmmm ben aslen aydınlıyım Konya’ya gelin geldim. Evet keşke yanımda olsalar. Yakın olsalar. Kimse ailen gibi olmuyo. Ailem geldikleri zaman alışınca ayrilmasi zor oluyo vedalara halen alışamadım. Gittikleri zaman Ağlıyorum gün boyu 😭
Bebemmmm Ceren1996 bende öyleyim inanki kaynanmlardan falan bi zarar görmedim ama cidden en nefret ettğim şey ceda etmek oldu ailem burdan gittikren sonra 1 hafta kayınvalidemlerde kalıyorum
Ceren1996 Bebemmmm aynen öyle canım eşim destekçi oluyo sürekli ama 1 hafta anca kendime gelebiliyorum
Arzu45 Bebemmmm valla benim 2 yasinda kızım var onunla zaman geçiyor zaten gün nasıl geçiyor bilmiyorum. Evet sürekli de evde olmuyor o yuzden.cumartesi,pazar dışarı çıkıyoruz geziyoruz
kumsal__ Bebemmmm uzakta değilim yakında değilim aileme ama izinde almam eskiden gidicem annemlere vb derdim şimdi onuda demiyorum hakedene hakettiği değeri vermeyi öğrendim diyelim .
cnsu77 Bende çalışıyordum hamilelik biraz ağır geçince bıraktım işi ama çok zorlandım eve adapte olmakta. Keşke çıkmasaydım işten diye de çok pişman oldum. Çünkü ev aşırı sıkıcı geldi hala da geliyor. Ev işi yapıyorum. Film izliyorum telefona bakıyorum Annemle altlı üstlü oturuyoruz ona çıkıyorum kedilerim var onlarla vakit geçiyorum falan derken günü akşam ediyoruz işte 🤷🏻♀️
Kylr Etamin, punch gibi birşeyler öğrenip bebeğiniz için hazırlık yapabilirsiniz bence. Çokta heyecan verici olur. Ben 13 yıllık evliyim 10 yaşında bir kızım var onunla ilgilenmenin dışında 3. Trimestar a kadar tel kırma ve tel sarma yaptım. Tel sarmadan kendime sunum tepsisi falan yaptım. Ama 3. Trimestera girince oturmak vs zorlaştığı için dinlenmeye geçtim.
Sevinc44 Bebemmmm benim kız bugün 20+1 🥰 yarısı gitti yarısı kaldı inşallah. Sizin kacinci hafta cinsiyet belli mi?
Anneoluyorumm00 BabyBlueee sağlıkla alın kucağınıza 🤲 🥰 yanlış anlamazsanız neyle korunuyordunuz , bende prezervatifle korunuyorum çok korkuyorum bir gun ucuncuye hamile kalirsam diye 😁🫣
Merve3545 Ozlemerikci543450 çok zorlanıyorum :) Allahtan homee çalışıyorum sanırım bu soğuklarda dışarıda olsam yapamazdım.
Fdmhkndrn Bebemmmm tablo boyuyorum, örgü örüyorum, işleme işliyorum, yetişkin boyaması boyuyorum, kitap okuyorum, eşimle arada oyun oynuyoruz, video film izliyorum, bebeğime anı defteri tutuyorum. Bunları ara ara yapıyorum tabi sıkılıyorum bazen. 😂
MhysaTheGreat Bebemmmm bebeğe hazırlık battaniye ördüm yelek ördüm kvdem kundak örmüştü onun süslerini yaptım şimdi yeni yeleğe başladım seminerler oluyor onlara katılıyorum onlayn doğumla ebeveynlikle gebelikle alakalı vs. Çok kendimi yormam ayakta durmam yasak yoksa arada yürümek de istiyorum ama bakalım 27. Haftamdayım şu an belki ilerleyen zamanda yürümeye başlayacağım egzersiz vs yapabilirsiniz tehlikeniz yoksa. Kitap okuyabilirsiniz bebeğin gelişimi ile alakalı