Snd_dzgn23 Ayse3434ay vala evde olmak da çok sıkıcı yaa zaman geçmiyor 😥eşim izin verse günlük bir işe girer bebeğin ihtiyaçlsrını almayı isterdim
NurCeren00 Bebemmmm 3buçuk yaşlarında bir kızım var 12 haftalık hamileyim. Standart bir hizmetçi ne yapıyorsa hepsini yapıyorum 🤣🤣🤣 eşim sağolsun destek oluyor her şeye ama kızım ikimizi de oturtmuyor 🥲. İlk hamilelik prenseslik, ikinci tam bir amelelik 😅
ikiz_annesi1 Bebemmmm aynı durumdayız 😄 Birkaç mobil oyun indirdim onlarla biraz vakit geçiyor daha sonra kitap okuyorum bazen güzel bir kahve yapıp sadece kendimi dinliyorum bebikolarımla konuşuyorum arada abdest alıp yasin okuyorum veya ilahi açıp zikr çekiyorum tv den biseyler izliyorum ara öğün yiyorum evin isi yemek falan derken gerçekten zaman çok çabuk geçiyor hepsini tavsiye ederim 😊🥰
De25 Bebemmmm bende aileden ayriyim dikis makinem var bebege surekli biseyler yapıyorum bugünde yastık yaptim 🤩
Pinar0711 Bebemmmm kızım olana kadar sıkıntıdan patlıyordum. Ben köye gelin geldim şehirden, hiç alışamıyordum. Aynı sizin gibi int de yoktu. Çok zor bir süreç olmuştu. Yazın neysede kışın günler geçmezdi… Elhemdulillah şimdi kızım var 2 yaşında diğerine hamileyim, köye haber yaydım ders veriyorum çocuklara. Böylece eskisi kadar sıkılmıyorum.
Zeynoaley Bebemmmm bebeğine anı defteri hazırlayabilirsin eğer güzel geçen bir hamileliğin varsa hergün karnınla fotoğraf ve video çekilebilirsin bebeğine videolu notlar çekebilirsin örgün biliyorsan bebeğine örgü yapabilirsin ☺️
mucizebs Bebemmmm örgü örüyorum. Amigurimi oyuncak tapu yorum bebeğimee. Alize puffy ipten tulum ördüm 🥰
arciha Bebemmmm Spor,yürüyüş yapıyorum,kitap okuyorum,ailemle arkadaşlarımla görüşüyorum,eşimle geziyoruz, dizi-film izliyoruz,evimizle ilgileniyoruz böyle geçiyor 😍
D_S_Mirac46 Bende örgü nedir bilmiyodum çalışmıyorum 7 aylık hamisim şuanda örgüye merk sardım yelek ördüm miracima bı tane şimdide deigisik renklerde çeşit çeşit orucem yaapbilirsm kalan ipleri değerlendirip patik yapicam 🤗 yapabilirsem ceket örmeye calisrim böle böle zaman geçiriyorum ☺️
Anneoluyorumm00 BabyBlueee benimde iki tane var bende onlarla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile 🥰 sizinki buyukle arası çokmuş küçüğü. Hamileyim dediniz isteyerek mi oldu sağlıkla al kucağina
Aleffb Bebemmmm kitap alın okuyun bol bol Bilgilenmek güzeldir bu süreçte Bende boş kaldıkça okuyorum deneyimlere bakıyorum.. ama asla boş bırakmayn kendinizi
gulkara1 Ben ilk 3 ay pek bir şey yapamadım mide bulantısı ve halsizlikten sürekli yattım uyudum ama 3 ay geçince kendime geldim internetten örgü örmeyi öğrendim bebeğime bir sürü hırka yelek patik ördüm ailemden uzaktayım bende yanımda kimse yok o yüzden dolaba bebek doğduktan sonra kolaylık olsun diye bi kaç bişey yaptım koydum sonra doğum yaklaşınca büyük temizlik yaptım şimdi de 3-4 haftam kaldı örgüyle oyalanıyorum.
Nilayy95 Bebemmmm mali müşavirlik sınavına hazırlanıyorum haftada bir gün piyano ya üç gün dikiş kursuna gidiyorum. Dizi vs izlemem. Tek kötü alışkanlığım var müge anlı ve esra erol bağımlısıyım :)
Bebemmmm kumsal__ ailene yakınsın o zaman en azından o şansın var gidip bi kahve bile içsen sana kâr seyahatlerede gidiyosun anladığım kadarıyla çok şanslısın
kumsal__ Bebemmmm uzakta değilim yakında değilim aileme ama izinde almam eskiden gidicem annemlere vb derdim şimdi onuda demiyorum hakedene hakettiği değeri vermeyi öğrendim diyelim .
Bebemmmm Ceren1996 ben kilis’e geldim valla benim için memlektimde olmak önemli değil ailem yanımda olsaydı onlara gider geliridim kaynanamlara geliyorm ama kimse kendi ailen gibi olmuyo tabi sen nerdesin peki
Ceren1996 Bebemmmm ben aslen aydınlıyım Konya’ya gelin geldim. Evet keşke yanımda olsalar. Yakın olsalar. Kimse ailen gibi olmuyo. Ailem geldikleri zaman alışınca ayrilmasi zor oluyo vedalara halen alışamadım. Gittikleri zaman Ağlıyorum gün boyu 😭
Bebemmmm Sevinc44 aslında boyama yapmak benimde aklıma geldi ama ne biliyim doğumuna ne kadar kaldıı cinsiyet nedir
Sevinc44 Bebemmmm benim kız bugün 20+1 🥰 yarısı gitti yarısı kaldı inşallah. Sizin kacinci hafta cinsiyet belli mi?