Dilaraa0740 Basakcim aşkım güzel ama lal sonuçta konusamayanlara falan deniliyor o yüzden uygun olmaz bence yinede senin kararın
mucizemom8 Basakcim güzel ama kuranı kerim de lal konuşamayan dilsiz anlamına gelir sizin tercihiniz ama ne bileyim çok da kaba söylerler çocuğun ismini ya😇
obli Basakcim güzel naif bir isim ama toplumda dilsiz kişilere deniyor anlamından dolayı tercih etmezdim. Bu tarz isimler seviyorsanız Alâ da hoş.
Basakcim ArasMom__ obli mucizemom8 cilginhatun Teşekkür ederim el birliğiyle eledik diyelim o zaman 😅 Yeni isimler düşüneyim 🌸🌸
Basakcim Dilaraa0740 aslında parlak kırmızı renkte taş diye geçiyor tam anlamı ama tabi dilsiz anlamı da var 🥲 söylenişi zarif ve hoş geliyor kulağıma ama kararsız kaldım bende 🌸
Dilaraa0740 Basakcim evet aşkım yinede böyle uzun isim yanına olabilir sen bilirsin sağlıklı olsun da
ArasMom__ Basakcim saçma geldi açıkçası. Sonuçta anlamı dilsiz, bebeğinize isim koyacaksanız geleceğide düşünün bebeğinizin anlamında mutsuz olacak isimler koymayın☺️
a-koroglu lâl ismi bence çok güzel zarif naif bende kızım için düşündüm ama anlam açısından bence uygun değil bu yüzden eledim biz İnci Lena koyacağız
bahocum Basakcim eskiden çok hoşuma giderdi ama şapkalı harf olduğu için bir sürü insan doğru telaffuz edemeyebilir ve lal gibi kulağa kötü gelebilir