Nur1989 xox merhaba bende 2 hafta sonra detaylı ultrason çektiricem de urfa da hangi doktora gittiniz? Memnun kaldınız mı?
xox Nur1989 Nur1989 canim metrolifea gidiyorum ama orda detayli yok . Arastirmaya yada bi şinasi çiftçi var ky klinikte oraya yonlendiriyo dr.
Jasmine3 Lionyez ben Kasım Doğum bölümü Ayşe Şeyma hanıma gidiyorum Aksaray’a da o yönlendirdi Eyüp’te ikili ultrason için cihaz olmadığından
Lionyez Ben perinatoloji ye uzman perinatolog a gideceğim, 450 TL vereceğim. GOP kadın sağlığı merkezinde Dr Ali Ekiz
Horizon Girne12 Koç Üniversitesi Hastanesine gidiyorum ben 446 tl detaylı ultrason + ikili test için kan 44 tl verdim
Nur1989 Destina21 normal kontrol için bende oraya gidiyorum ama benim doktorum bakmıyor devlete de gitmek istemiyorum 😞 Destina21
Destina21 Nur1989 detaylı ultrason 3 boyutlu ultrason zaten orda 3 boyutlu bakılıyor diye biliyorum .. devlette ayrıntılı bakılmıyor maalesef
Nalanktl MomNalbant 18 ile 22. Haftalar arasında canım ama ideali 20. Hafta daha net gözüküyor bebek büyüdüğü için.
hunilimom Yesimyigit evet canım zaten 2 tane doktor var ikiside profosor ondan oncede uzman doktor inceliyor sonra prosfor inceliyor ben gidip sekreterden aldım telefondan alınıyor mu bilmiyorum ama