Selvidaglar Kızlar cahilliğimi maruz gorun internette arastırıyorum ama cok anlayamadım detaylı ultrasonu normal kendi doktorumuz mu yapıyor yoksa perinatoloji uzmanı mı olması gerekiyor?
Biricikbebegim Selvidaglar hastaneye göreye değişiyor bazı yerlerde kendi yapan doktorlar oluyor bazı hastenelerde perinatoloji olduğu için o bölüme yönlendiriyor
Biricikbebegim Jasmine3 telefonla fiyat paylaşmıyorlar doğru mu acaba fiyatı bir de muayene ücreti var mıydı yarı özel diye duymuştum
Jasmine3 Biricikbebegim Ben Eyüp ek hizmet binasına gidiyorum muayeneye ücret ödemiyorum fakat ikili test için doktorum kağıt yazdı ordan randevu alırken fiyat 150 dediler belki yarısı doktor ücretidir içeriğini bilmiyorum
Zeynnep Bende profesörden randevu aldım bilinen alanında en iyilerinden olan biri. sigortasız 2000 küsür 👀 gerçekten çok fazla özel sigorta 929 tl bizim teminatta kapsıyor sadece katılım payını ödeyeceğiz yoksa cidden çook fazla. Bunu da atlayınca başka test kalmıyor galiba kızlar 🤗🌸
Nur1989 xox merhaba bende 2 hafta sonra detaylı ultrason çektiricem de urfa da hangi doktora gittiniz? Memnun kaldınız mı?