SuEr_Tu1512 Kubravci55_ Benimde 4 yaşında oğlum var şimdi de 3+4 haftalık hamileyim inşallah sağlıklı ilerler🥹 Daha doktora gitmedim kan vererek ve 3 tane test yaparak öğrendim 🤭
Kubravci55_ SuEr_Tu1512 sızım de hayırlısı olsun. 🫠♥️ ya benim kızım asla kendi oynayamayip beni zorluyor sizde de aynı mi
maviportakal_ BabeB bugün henüz yok 1 hafta sürebilir demişti endişeleniyorum aslında ama kanama alanı yoktu kesede de kan görmedi inşallah pazartesi iyi haberler alırım
ozlem_2727 2boysmother 5+3 haftalık gebeyim bugün 3.bebeğm ilaçların etkisiyle aşırı halsızlık ve ara bulantı kasık bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti var henüz kese görmedim ama cuma günü gidicem umarımmgüzel haberlerle geliriz hepimiz kızlar
Ayse71 2boysmother 2.gebeliğim ilk gebeliğime göre çok farklı bulantı uyku halsizlik bunada şükür 🤲🏻☺️
Papatyam_42 İlk gebeliğim uygulamaya göre 5+3 üm sağ yumurtalığımda kist varmış onu öğrendim 🥲 kistten sebep çok fazla ağrım var keseyi daha göremedik doktor salı günü görürüz dedi bakalım salıyı bekliyoruz🥲