2boysmother Ne durumdasınız? Belirtileriniz neler? Kaçıncı gebeliğiniz? Benim 2. Gebeliğim çok farklı geçiyor 🤗
akdeniiss 2boysmother 5+6 sürekli uyumak istiyorum midem çok bulanıyor karın ağrılarımda çok akıntım fazla çok şükür kanama lekelenme yok ilk gebelik benimde 🥹🫶🏼
Suheda_dr 2boysmother daha yeni bugun doktor hamile oldugumu soylede kese yok dedi pazartesi gel dedi kaç haftalık dedim belli değil kaç haftalık oldugu dedi bende merak ediyorum
Hazalclk Nisannurr bende 5 haftalık hamileyim benim de çok karnım kasıklarım belim ağriyor inşallah normaldir korkuyorum :(
Rbiamnks Yok henüz gitmedim en erken kesenin 5. veya 6. haftalarda görüldüğünü söylediler oyüzden bekliyorum
BabeB Kızlar bende 5+3teyim. Kahverengi lekelenmem oluyor dün geceden beri arada ve karın ağrım ama gelip geçiyor. Sizce normal midir?
Kubravci55_ Gebeliğim 4 yaşında bir kızım var. Ve 5 haftalık hamileyim 🤗 kasık ağrısı aşırı yorgunluk halsizlik gibi belirtilerim var
SuEr_Tu1512 Kubravci55_ Benimde 4 yaşında oğlum var şimdi de 3+4 haftalık hamileyim inşallah sağlıklı ilerler🥹 Daha doktora gitmedim kan vererek ve 3 tane test yaparak öğrendim 🤭
BabeB Kubravci55_ doktora yazdım canım progeston verdi. Etkisi tartişmalı ama zararı olmayacağı kesin dedi. Bakalım. Çok teşekkürler 🙏🏻
Hanfak 8+3 en başından beri sadece uyku hali ve bel ağrısı var 😬5 gün önce de kahverengi akıntım oldu ama allahtan geçti bir sıkıntı yok bebişte de inşallah hepimiz sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız ❤️