HatiCemil Hangi hurmadan yenmesi gerekiyor ramazanda yediğimiz kuru olan hurmadan mi yoksa taze meyve olanından mı 🤔🤔
Aryam2019 Yilmazfatma öle de ne bileyim burda o kadar planlı sezaryen kadınlar çok sövdüm başıma geldi 😁
Busra280607 25 haftalık hamileyim hergün yiyorum düşükle ilgisi oldugunu hiç sanmıyorum gönül rahatlığıyla yiyin kızlar 😊
Hasanseher Bende yiyorum herhangi bir zararı olucağını düşünmüyorum rabbime çok şükür hiç birşey olmadı inşaallahta olmaz hep böyle güzel devam eder 🙏🙏😄
zeynepmn aa ilk defa duyuyorum ben başından beri hergun yerim hemde en az 3 5 tane. allaha şükür bir sorun olmadı. hurafe bence hurma kadar faydalı meyve varmı.
zeynepmn Yilmazfatma evet ondan bahsediyorum bende. ramazan hurmasi dediginiz şeyde meyvedir. ramazan hurması diye bi adı yok zaten hurmadır o. diğeri de meyvedir ona da trabzon yada cennet hurması derler 😉👍
zeynepmn Yilmazfatma ben hergun yedim bu zamana kadar 6.5 aylığım. günde 3tane falan. trabzon hurması da çok faydalı ondan da yemek lazım arada.
Yilmazfatma zeynepmn annem aliyor sağ olsun arada diğer hurmayida bugün eşime dedim sağlıklı al dedim sağ olsun hem.kayinvaldem hemde eşim almış yemeye başladım ınşaallah etkisi olur🤗😍
zeynepmn Yilmazfatma olur olur inş. doğuma faydalı diye değilde mineral ve vitamin deposu diye yiyiyorum ben. ama doğuma da çok faydası varmış.